Köksrenovering
Dåderman Bygg & Badrum - över 10 års erfarenhet av köksrenovering i Stockholm

Har du bestämt dig för att renovera ditt kök och nu letar du efter det företag som gör det bäst? Då har du kommit rätt! Vi renoverar kök helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis - enligt alla regler som gäller i branschen.

 

Dåderman Bygg kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset. Titta in i vårt bildgalleri (klicka på bilden nedan), där vi presenterar olika kök som vi har renoverat genom åren, till exempel i förorter såsom Nacka och Täby.

 

kök

 


 


Ditt drömkök - inget är omöjligt för oss

PNGkosz_owocow

Den enda begränsningen är din fantasi. Vi bygger alla sorters kök i Storstockholm, från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Och allt däremellan förstås. Vi vill att du ska få ett kök som just du trivs i, där du vill laga mat, bjuda in vänner och bara trivas. Ett kök ska vara både praktiskt och snyggt. Hos oss får du självklart både ock!

 

 


chlebek

 

 


Du bestämmer hur din köksrenovering i Nacka, Täby och andra förorter ska utformas!

Om konstruktionen i ditt hus så tillåter kan vi till exempel ta ner en vägg och öppna upp mellan kök och vardagsrum, sätta in ett nytt eller ett större fönster, lägga in klinker- eller parkettgolv, sätta spotlights och högtalare i taket (eller varför inte i golvet!). Det finns precis hur många möjligheter som helst och vi kommer göra allt för att möta dina önskemål och underlätta alla svåra beslut.

 

Hos oss får du hjälp med planeringen och vi kan även ge dig tips kring olika leverantörer av köksinredning som bör passa din smak. Kontakta oss idag för att boka ett möte där vi pratar igenom möjligheterna för din köksrenovering.


 


Köksrenovering - Dag för dag

Vill du se hur en köksrenovering går till dag för dag? Klicka på bilden nedan så får du se exempel från ett av våra tidigare projekt och följa med från att stommen och isoleringen i väggarna byggdes in till dess att sista bänkskivan polerats och gjorts redo för första matlagningen. Låt dig inspireras och hör sen av dig till oss för att komma igång med din köksrenovering!


köksrenovering