Köksrenovering


Dåderman Bygg & Badrum har arbetat med köksrenoveringar i Stockholmsområdet i över 10 år.

Har du bestämt dig för att renovera ditt kök och nu letar du efter det företag som gör det bäst? Då har du kommit rätt! Vi gör det helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis - enligt alla regler som gäller i branschen. Dåderman Bygg kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset. Titta in i vårt bildgalleri, där vi presenterar olika kök vi har renoverat genom åren.

 

 

kök

 


 


Ingenting är omöjligt för oss.

PNGkosz_owocow

Den enda begränsningen är din fantasi. Vi bygger alla sorts kök från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Och allt däremellan förstås.

 

 


chlebek

 

 

Du bestämmer!

Om konstruktionen i ditt hus så tillåter kan vi t ex ta ner en vägg och öppna upp mellan kök och vardagsrum, sätt in ett nytt eller ett större fönster, lägga in klinker- eller parkettgolv, sätta halogen spotlight och högtalare i taket (eller varför inte i golvet!). Det finns precis hur många möjligheter som helst och vi kommer göra allt för att möta dina önskemål och underlätta alla svåra beslut.


 


Köksrenovering - Dag för dag

Vill du se hur en köksrenovering ser ut dag för dag – se vår presentation.


köksrenovering