Badrumsrenovering

Vi Àr experter pÄ att badrumsrenovering i Stockholm!

Kvalitet in i kaklet

Vi pÄ DÄderman har renoverat kök & badrum i Stockholm sedan början av 2000-talet. VÄrt mÄl Àr att göra vardagens mest rofyllda rum Ànnu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjÀlper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga vÄtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvÀllar.

Idag utför vi badrumsrenovering i över 500 badrum och vÄtutrymmen varje Är. Vi arbetar alltid efter dina önskemÄl. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med slutresultatet.

Badrumsrenovering i Stockholm skall vara enkelt

PÄ DÄderman gÄr kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Att renovera ett badrum i Stockholm tar mellan tre till fyra veckor, medan en mer avancerad renovering kan ta upp till fem veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av vÄra anstÀllda pÄ plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer sÄ att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar pÄ DÄderman har alla behöriga kompetenser, frÄn vvs-montörer och elektriker till plattsÀttare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter pÄ sÄ att du kan inviga ditt nya badrum sÄ snabbt som möjligt.

renovera ett fÀrgstarkt badrum i Vallentuna

Störst pÄ badrumsrenovering i Stockholm

År 2000 gick DĂ„derman Bygg och Badrum frĂ„n att bygga hus till att specialisera sig pĂ„ att bygga kök och badrum. I början byggde DĂ„derman ett par badrum per Ă„r. Idag renoverar vi flera hundra badrum per Ă„r i Stockholm med omnejd. För nĂ€rvarande har vi ca 70 sysselsatta hantverkare som tillsammans renoverat över 8000 vĂ„tutrymmen.

LĂ€s mer om DĂ„derman

Vi följer tillÀmpbara branschregler

Vi hÄller oss stÀndigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi renoverar badrum i hela Storstockholm och sÀkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt nÀromrÄde. Om du lÀmnar din badrumsrenovering i vÄra hÀnder kan du kÀnna dig trygg.

VÄra behörigheterHÀr jobbar vi

Renovering av ett badrum i Stockholm

Bli inspirerad

HÀr ser du vÄra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske fÄr du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter pÄ kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos vÄra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

UpptÀck vÄra inlÀgg om badrum och renovering

HÀr utför vi vÄra jobb

HĂ€r hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar i Stockholm dÀr vi renoverar badrum och kök.

Visa

5 / 0

Vi Àr extremt nöjda med DÄderman. Vi gjorde en stor renovering av Kök, 2 x badrum och hall. Vi har mycket höga krav nÀr det gÀller kvalitet / finish och DÄderman levererade över förvÀntan. Dessutom höll man alla tider och det var utmÀrkt kommunikation frÄn start till mÄl. Det hÀr Àr en proffsfirma rakt igenom. Gratulerar alla som fÄr Maciej som projektledare.

Nils Johan N

25 apr, 2022

5 / 0

mycket bra, vÀldigt hög kvalitet i leverans, jÀttebra service, och höll tider som utlovats

KENNETH L

21 jan, 2022

5 / 0

Kompetenta och trevliga hantverkare. Arbetet Àr vÀl utfört.

Dan Lennart E

19 dec, 2021