Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera eller bygga ett nytt badrum?

Renovering av badrum med bastu

Kvalitet in i kaklet

Sedan millenieskiftet har vi byggt badrum med största seriositet. Vårt mål med varje projekt är alltid att göra vardagens mest rofyllda rum till en ännu mer avslappnande och praktiskt upplevelse – och det ska märkas i varje kakelplatta, i hela badrummet. Vi hjälper dig att förverkliga ditt vanliga våtutrymme till en ny och spännande plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Idag renoverar vi femhundra badrum och våtutrymmen per år. Med alla nödvändiga behörigheter håller vi oss ständigt uppdaterad med viktiga branschregler, något vi är extra stolta över. Vi arbetar alltid efter dina önskemål med kvalitet i fokus och kompromissar aldrig med slutresultatet.

Bygga badrum ska vara enkelt

På Dåderman är kvalitet lika med tidseffektivitet. En vanlig badrumsrenovering tar mellan 2-3 veckor, medan en mer avancerad tar ungefär 4 veckor. Under den tiden finns det alltid en av våra anställda på plats varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underleverantörer vilket gör varje renovering ännu mer sömlös vad gäller tid och kostnader. Vi har alla behöriga kompetenser på företag, från vvs-montörer till elektriker och chaufförer som ser till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt alldeles nya badrum så snabbt som möjligt.

Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

Störst i Sverige på badrumsrenovering

I början av detta millenium gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga badrum och kök samt andra utrymmen med VVS-installationer, t ex tvättstugor. I början ett par badrum om året och nu flera hundra per år i Stockholm med omnejd. Totalt har vi förmodligen byggt mer än 2000 våtutrymmen och vi har f n ca 40 hantverkare sysselsatta.

Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

och håller oss löpande uppdaterade om alla nya regler och rekommendationer som utkommer. Om du lämnar ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg. Vi utför uppdrag i hela Storstockholm och vi har säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde.

Våra behörigheterHär jobbar vi

Unikt badrum med rymlig bastu

Bli inspirerad

Här ser du våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske får du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter på kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos våra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

Upptäck våra inlägg om badrum och renovering

Här utför vi våra jobb

Här hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar vi arbetar inom.

Visa

5 / 5

Vi har precis avsultat en badrumsrenovering av ett litet badrum på 4 kvm. Vi var extrem nöjda när vi såg slutresultatet, till och med bättre än vad vi väntade oss. Arbetet var väldigt noggrant och skickligt gjort. Kommunikationen med projektledaren och byggaren har fungerat felfritt och de har varit lyhörda på vad vi haft för önskemål. Arbetet flöt på smidigt från start till slut. Vi är supernöjda och ger Dåderman våra varmaste rekommendationer!

Sebastian R

06 Feb, 2017

5 / 5

Vi fick en rekommendation att anlita Dåderman när vi behövde få vårt badrum renoverat. Jag hade förberett på så sätt att jag hade rivit bort plattor på väggar och golv och monterat ur badkar och annat. Dessutom hade jag köpt in all ny utrustning. Jag skrev ett detaljerat avtal med Robert Dåderman. Hans unga arbetare kom på överenskommen dag och blev klara på avtalad tid. Detta gjordes 2003 och badrummet är fortfarande i toppskick. Jag rekommenderar Dåderman Bygg och Badrum!

Thomas C

09 Jan, 2017

5 / 5

Efter att Dåderman renoverat vårat badrum så var det inget annat alternativ för att fixa vårt kök. Även om det var jobbigt att vara utan kök så gick renoveringen alldeles utmärkt. Så skönt att dom höll med elektriker och rörmokare så man slipper tänka på det. Köket blev precis som jag tänkt mig fast kanske till och med bättre. Dom fixade till lösningar som var både snygga och praktiska ända till dom små detaljerna, som t ex hur tröskeln skulle se ut. Ställde upp för att vänta på leverans av köket så man skulle slippa bära själv. Annika

Annika B

12 Dec, 2016