Badrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenovering!

Renovering av badrum med bastu

Kvalitet in i kaklet

Vi på Dåderman har renoverat kök & badrum sedan början av 2000-talet. Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Idag renoverar vi  över 500 badrum och våtutrymmen varje år. Vi arbetar alltid efter dina önskemål. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med slutresultatet.

Bygga badrum ska vara enkelt

På Dåderman går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. En vanlig badrumsrenovering tar mellan tre till fyra veckor, medans en mer avancerad renovering kan ta upp till fem veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av våra anställda på plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer så att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar på Dåderman har alla behöriga kompetenser, från vvs-montörer och elektriker till plattsättare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

Störst i Sverige på badrumsrenovering

År 2000 gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga kök och badrum. I början byggde Dåderman ett par badrum per år. Idag renoverar vi flera hundra badrum per år i Stockholm. Uppsala med omnejd. För närvarande har vi ca 70 sysselsatta hantverkare som tillsammans renoverat över 8000 våtutrymmen.

Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi utför uppdrag i hela Storstockholm och säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg.

Våra behörigheterHär jobbar vi

Unikt badrum med rymlig bastu

Bli inspirerad

Här ser du våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske får du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter på kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos våra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

Upptäck våra inlägg om badrum och renovering

Här utför vi våra jobb

Här hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar vi arbetar inom.

Visa

5 / 0

Kan absolut inte bli bättre!!! Dåderman renoverade mitt badrum, rev det gamla och byggde upp ett helt nytt. Full service från dag ett. Mycket professionella. Jan kom hem till mig och lämnade en offert, Robert kom och gick igenom hela renoveringen, Pavel var den som kom och kontrollerade arbetet, och Jarek var den som gjorde grovjobbet samt finputsningen. Dåderman plastade in allt med dammskydd, de skötte kontakten med min bostadsrättsförening, jag fick deras förnämliga rabatt på Kakelspecialisten (30%) och när allting var klart så fanns inte ett dammkorn kvar som visade att dom varit där. Jag kommer att anlita Dåderman för att renovera mitt kök också. Alex Björk

Alexander B

05 nov, 2019

5 / 0

Renoverade ett duschrum. Att komma ini lägenheten måste man passera byggarbetsplatsen: de plastade in den: efteråt var det som om de inte varit där: de arbetade snabbt och fin. var trevliga Företaget levde långt upp ovanför mina förväntningar.

Eva B

15 okt, 2019

5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019