Badrumsrenovering

Vi Àr experter pÄ att renovera badrum i Stockholm!

Kvalitet in i kaklet

Vi pÄ DÄderman har renoverat kök & badrum i Stockholm sedan början av 2000-talet. VÄrt mÄl Àr att göra vardagens mest rofyllda rum Ànnu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjÀlper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga vÄtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvÀllar.

Idag renoverar vi  över 500 badrum och vÄtutrymmen varje Är. Vi arbetar alltid efter dina önskemÄl. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med slutresultatet.

Att renovera badrum ska vara enkelt

PÄ DÄderman gÄr kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Att renovera ett badrum i Stockholm tar mellan tre till fyra veckor, medan en mer avancerad renovering kan ta upp till fem veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av vÄra anstÀllda pÄ plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer sÄ att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar pÄ DÄderman har alla behöriga kompetenser, frÄn vvs-montörer och elektriker till plattsÀttare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter pÄ sÄ att du kan inviga ditt nya badrum sÄ snabbt som möjligt.

renovera ett fÀrgstarkt badrum i Vallentuna

Störst pÄ badrumsrenovering i Stockholm

År 2000 gick DĂ„derman Bygg och Badrum frĂ„n att bygga hus till att specialisera sig pĂ„ att bygga kök och badrum. I början byggde DĂ„derman ett par badrum per Ă„r. Idag renoverar vi flera hundra badrum per Ă„r i Stockholm. Uppsala med omnejd. För nĂ€rvarande har vi ca 70 sysselsatta hantverkare som tillsammans renoverat över 8000 vĂ„tutrymmen.

LĂ€s mer om DĂ„derman

Vi följer tillÀmpbara branschregler

Vi hÄller oss stÀndigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi renoverar badrum i hela Storstockholm och sÀkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt nÀromrÄde. Om du lÀmnar din badrumsrenovering i vÄra hÀnder kan du kÀnna dig trygg.

VÄra behörigheterHÀr jobbar vi

Renovering av ett badrum i Stockholm

Bli inspirerad

HÀr ser du vÄra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske fÄr du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter pÄ kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos vÄra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

UpptÀck vÄra inlÀgg om badrum och renovering

HÀr utför vi vÄra jobb

HĂ€r hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar i Stockholm dÀr vi renoverar badrum och kök.

Visa

5 / 0

Vi byggde om vÄrt badrum i 5 veckor i somras. Vi Àr sÄ nöjda med DÄderman. De har varit proffesionella hela vÀgen. Bra med en designer som tog fram förslag pÄ olika inredningar. Sen hade vi en polsk montör som var fantastisk, Rafael. Han gjorde ett sÄdant noggrannt jobb och tog stor hÀnsyn till oss i byggröran (jag har rullstol) sÄ han sÄg alltid till att det gick att ta sig fram osv. Jag kan verkligen rekommendera denna firma till andra. Sedan hade DÄderman egna rörmokare, elektriker osv sÄ det blev inga avbrott i arbetet med vÀntan pÄ andra firmor, vilket sÄklart var en stor fördel.

Annelie O

14 okt, 2020

5 / 0

Anlitade DÄderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vÄrt fritidshus i skÀrgÄrden. De var inte billigaste offerten, men man fÄr vad man betalar för: DÄderman var vÀldigt lÀtta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstÄ vÄra behov och önskemÄl. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sÀlja pÄ oss saker vi inte ville ha. VÀldigt bra samarbete med projektledaren, och ocksÄ med designern som hjÀlpte oss. NÀr byggnationen startade passade vi pÄ att be om offert för elbyte ocksÄ, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, sÄ genomfördes det lika enkelt och smÀrtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.

CHRISTIAN G

15 jul, 2020

5 / 0

Vi hade vÀntat i över 10 Är med renovering av tvÀttstuga och 2 badrum! DÄderman blev rekommenderad av en god vÀn som Àr plattsÀttare! Professionella, noggranna och service-minded! Vi Àr supernöjda!

PATRIK F

13 mar, 2020