Badrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenovering!

Renovering av badrum med bastu

Kvalitet in i kaklet

Vi på Dåderman har renoverat badrum sedan början av 2000-talet. Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Idag renoverar vi  över 500 badrum och våtutrymmen varje år. Vi arbetar alltid efter dina önskemål. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med slutresultatet.

Bygga badrum ska vara enkelt

På Dåderman går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. En vanlig badrumsrenovering tar mellan tre till fyra veckor, medans en mer avancerad renovering kan ta upp till fem veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av våra anställda på plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer så att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar på Dåderman har alla behöriga kompetenser, från vvs-montörer och elektriker till plattsättare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

Störst i Sverige på badrumsrenovering

År 2000 gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga kök och badrum. I början byggde Dåderman ett par badrum per år. Idag renoverar vi flera hundra badrum per år i Stockholm. Uppsala med omnejd. För närvarande har vi ca 70 sysselsatta hantverkare som tillsammans renoverat över 8000 våtutrymmen.

Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi utför uppdrag i hela Storstockholm och säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg.

Våra behörigheterHär jobbar vi

Unikt badrum med rymlig bastu

Bli inspirerad

Här ser du våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske får du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter på kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos våra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

Upptäck våra inlägg om badrum och renovering

Här utför vi våra jobb

Här hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar vi arbetar inom.

Visa

5 / 5

Ett badrum totalrenoverat, inredning bytt i ett annat. Tidsplanen hölls, fakturan stämde med offererat belopp. Arbetsytorna täcktes väl in och allt dammsögs efter varje arbetsdag. Trevliga och duktiga hantverkare som alla pratade svenska eller engelska. Jag fick bra råd kring kakelsättning och placering av inredning. Aningen stressigt i uppstart men allt blev rätt och finishen är mycket bra. En fuktskada uppdagades, dokumenterades och kommunicerades till besiktningsman utan extra kostnader. Jag är lite pedant och tycker inte om slarv, så att betala ett fast pris för ett mycket snyggt resultat passade mej. Jag vet nu att allt är riktigt gjort från grunden med fuktspärrar osv. Jag hade någon synpunkt på ett tilläggsarbete vid slutbesiktning och detta ordnades enligt mitt önskemål. Jag kan varmt rekommendera Dåderman.

Anna B

20 jan, 2018

5 / 5

Tog in offert för ombyggnad av litet badrum på Södermalm. Dåderman var absolut dyrast men de kändes seriösa och pålitliga. Arbetet flöt på utan konstigheter med Patrik som projektledare. Den bästa av recensioner är att mina grannar lovordat Dåderman hur de utfört arbetet. Tyst, rent och ordning o reda i trapphus, hiss och ute på trottoaren. Även info om t ex stänga av vatten har varit oklanderlig. En liten detalj är att de har namn och telefonnummer på sina big bags, så om någon har frågor vet de vart de ska vända sig. Mycket professionellt. Förutom detta är jag naturligtvis väldigt nöjd med mitt badrum!

Stefan G

12 Dec, 2017

5 / 5

Dåderman renoverade min lilla toalett och mitt duschrum, jag är supernöjd med resultatet! Skickliga hantverkare, arbetet blev klart tidigare än beräknat, de informerade föreningen tydligt under hela renoveringstiden, kommunikationen med projektledaren var kanon och de städade ordentligt efteråt. Framförallt blev det otroligt snyggt! Jag har redan tipsat en granne om Dåderman och kan verkligen rekommendera dem till alla!

Malin J

04 Nov, 2017