Badrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenovering!

Renovering av badrum med bastu

Kvalitet in i kaklet

Vi på Dåderman har renoverat badrum sedan början av 2000-talet. Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Idag renoverar vi  över 500 badrum och våtutrymmen varje år. Vi arbetar alltid efter dina önskemål. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med slutresultatet.

Bygga badrum ska vara enkelt

På Dåderman går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. En vanlig badrumsrenovering tar mellan tre till fyra veckor, medans en mer avancerad renovering kan ta upp till fem veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av våra anställda på plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer så att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar på Dåderman har alla behöriga kompetenser, från vvs-montörer och elektriker till plattsättare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

Störst i Sverige på badrumsrenovering

År 2000 gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga kök och badrum. I början byggde Dåderman ett par badrum per år. Idag renoverar vi flera hundra badrum per år i Stockholm. Uppsala med omnejd. För närvarande har vi ca 70 sysselsatta hantverkare som tillsammans renoverat över 8000 våtutrymmen.

Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi utför uppdrag i hela Storstockholm och säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg.

Våra behörigheterHär jobbar vi

Unikt badrum med rymlig bastu

Bli inspirerad

Här ser du våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske får du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter på kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos våra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

Upptäck våra inlägg om badrum och renovering

Här utför vi våra jobb

Här hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar vi arbetar inom.

Visa

5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019

5 / 0

Dåderman har renoverat två badrum/toaletter. De har visat mycket stor professionalitet som företag. Allt från införäljning, planering och utförande av arbetet. Planerad tidsplan hölls fullt ut. Samtliga hantverkare var Dådermans egen personal och de fanns alltid någon hantverkare på plats. Aldrig att arbetet stod stilla. Hantverkarna visade stort engagemang och kunnande. Gjordes inköp av inventarier hos företag Dåderman har konto hos, så ombesörjde Dåderman allt frakt, vilket var mycket smidigt. Varje dag, innan dagen var slut, städades det och soppor och spill togs bort. Vi är mycket nöjda över slutresultat och kan varmt rekommendera Dåderman!

Tomas S

14 aug, 2019

5 / 0

Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Särskilda plus: + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv. + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset. + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert. + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.). + Punktliga + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss. + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer. + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat). + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv. Minus: Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något). Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag.

Niklas A

16 okt, 2018