Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera eller bygga ett nytt badrum?

Renovering av badrum med bastu

Kvalitet in i kaklet

Sedan millenieskiftet har vi byggt badrum med största seriositet. Vårt mål med varje projekt är alltid att göra vardagens mest rofyllda rum till en ännu mer avslappnande och praktiskt upplevelse – och det ska märkas i varje kakelplatta, i hela badrummet. Vi hjälper dig att förverkliga ditt vanliga våtutrymme till en ny och spännande plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Idag renoverar vi femhundra badrum och våtutrymmen per år. Med alla nödvändiga behörigheter håller vi oss ständigt uppdaterad med viktiga branschregler, något vi är extra stolta över. Vi arbetar alltid efter dina önskemål med kvalitet i fokus och kompromissar aldrig med slutresultatet.

Bygga badrum ska vara enkelt

På Dåderman är kvalitet lika med tidseffektivitet. En vanlig badrumsrenovering tar mellan 2-3 veckor, medan en mer avancerad tar ungefär 4 veckor. Under den tiden finns det alltid en av våra anställda på plats varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underleverantörer vilket gör varje renovering ännu mer sömlös vad gäller tid och kostnader. Vi har alla behöriga kompetenser på företag, från vvs-montörer till elektriker och chaufförer som ser till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt alldeles nya badrum så snabbt som möjligt.

Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

Störst i Sverige på badrumsrenovering

I början av detta millenium gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga badrum och kök samt andra utrymmen med VVS-installationer, t ex tvättstugor. I början ett par badrum om året och nu flera hundra per år i Stockholm med omnejd. Totalt har vi förmodligen byggt mer än 2000 våtutrymmen och vi har f n ca 40 hantverkare sysselsatta.

Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

och håller oss löpande uppdaterade om alla nya regler och rekommendationer som utkommer. Om du lämnar ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg. Vi utför uppdrag i hela Storstockholm och vi har säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde.

Våra behörigheterHär jobbar vi

Unikt badrum med rymlig bastu

Bli inspirerad

Här ser du våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholms regionen. Kanske får du idéer för ditt nya badrum!

Swipea höger

Vi erbjuder rabatter på kakel, klinker, badrumsmöbler och andra detaljer hos våra partners

Visa partners

Badrumsbloggen

Upptäck våra inlägg om badrum och renovering

Här utför vi våra jobb

Här hittar du mer information om
de kommuner & stadsdelar vi arbetar inom.

Visa

5 / 5

Vi har helrenoverat vår tvättstuga på cirka 8 kvm och är verkligen helnöjda med resultatet. Proffsigt utförande och bemötande hela tiden. Rent och snyggt på arbetsplatsen och runt omkring och oerhört noggrann hantverkare. De var klara i tid och resultatet blev ännu bättre än vi hade hoppats på.

Svante U

15 Okt, 2017

4 / 5

Anlitade Dåderman för totalrenovering av badrum. Arbetet genomfördes snabbt och med hög kvalitet. Hantverkaren som gjorde merparten av arbetet var professionell, noggrann och höll rent och snyggt omkring sig. Projektledaren hörde snabbt av sig då det fanns frågor. Ibland skedde smärre missar i kommunikationen men ingenting allvarligt. Renoveringen avslutades snabbare än vad som överenskommits. Skulle anlita Dåderman igen i framtiden.

Ann L

04 Okt, 2017

5 / 5

Vi anlitade Dåderman för att bygga om och renovera vår tvättstuga på ca 6 kvm. Vi skulle få till den så att den inte bara fungerar som en tvättstuga utan även som en grovingång med dusch för våra smutsiga hundar. Var lite orolig för hur detta skulle fungera då man hört mycket om hantverkare. Allt flöt på mycket smidigt från planering till färdigställning. De vägra göra några utav de lösningar som vi tänkt oss då de sa att vi skulle ångra oss, vilket jag är helt övertygad om att vi hade. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi hade en mycket trevlig och pålitlig arbetare som utförde jobbet och gjorde det där lilla extra. Absolut inget slarv Mitt självklara val när nästa våtrum skall fixas är Dåderman utan tvekan.

Susanne Ö

29 Sep, 2017