1
1075x500
3
7

Vi är specialister på att renovera badrum och kök med hög kvalitet.

Klicka för att se fler bilder...

Blogg

Planera

Hur förbereder man sig mig bäst inför badrumsrenoveringen

Lyxig badrumsrenovering Täby

Om det inte finns några gränser för vad du kan tänka dig att spendera på en badrumsrenovering, eller om du bara vill drömma dig bort ett tag; Titta på denna renovering av ett av de mer exklusiva badrum vi byggt genom åren.

Spill kakel och klinker

Spill är de plattor eller delar av plattor som man av någon anledning inte kan använda. Eftersom kakel oftast inte är så dyrt är det normalt bättre att ta i lite för mycket

Tack för året som gått

För oss på Dåderman är det viktigt att respektera och ta hänsyn till alla medmänniskor. Därför har vi valt att skänka 10% av vår vinst till PLAN Internation, utöver det vi bidragit med till dem och SOS Barnbyar under året.

Dåderman i Skärgårdsradion

Under Hem & Villamässan valde Skärgårdsradion att intervjua oss angående vårt lite annorlunda mässframträdande vilket blev en trevlig stund. Lyssna gärna på intervjun här.

Dåderman i DN's ekonomibilaga

Ett samtal från DN till Robert Dåderman ledde till ett reportage hos en av våra kunder.

Nya våtrumsregler för gipsskivor

1 juli 2015 införs nygamla regler för användande av gipsskivor i våtrum. Detta är framförallt aktuellt i samband med badrumsrenovering.

Badrumsrenovering Uppsala

Under 2015 är det dags att expandera företaget norrut från Stockholm. Dåderman har goda nyheter för alla kunder från Uppsala med kringområden. Ny filial med företagsrepresentanter finns redan i Uppsala.

Företagsfoto

Dåderman fortsätter utvecklas och behov finns av fler proffs. Omsättningen har ökat från 100 badrum under 2008 till 450 under 2014. Vi tyckte därför att det var hög tid att uppdatera vår företagsbild.

Snyggt Badrum

Renovering av badrum på övervåningen i ett hus i Vallentuna. På golvet har lagts en modern klinker som ser ut som träpanel och som är fanastiskt verklighetstrogen.

Stockholm Maraton

Badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, arbetsplanering, offertunderlag, kundmöten osv osv sedan många år tillbaka. Lyckligtvis finns det även tidtill annat.

Röd toalett

Ett litet badrum behöver inte nödvändigtvis enbart uppfylla en funktion. Du kan göra om det till ett elegant badrum dit du gärna släpper in din släkt och dina vänner.

Badrumsrenovering i Täby

Hur två ganska trånga utrymmen med en smal öppning emellan kan göras om för att uppnå både rymd och praktikalitet. Här har vi ett komplett badrum med både dusch och badkar, som tidigare inte rymde handfat och toalett i samma rum.

Badrum i Spånga

I oktober 2013 renoverade Dåderman ett stilrent badrum i Spånga.

Badrumsrenovering Enskede

Svarta stråk av mosaik från golv till tak bakom spolknappen och inne i duschhörnan skapar harmoni mellan de svarta badrumsmöblerna och klinkers på golvet samtidigt som de bryter av mot det vita väggkaklet.

Badrumsfilm

Titta på vår videopresentation av fantastiska badrum. Du kan titta på hundratals badrumsbilder i vårt galleri

Badrumsrenovering Stockholm

Om du är nyfiken på hur en badrumsrenovering kan gå till – klicka på ruta ett – och följ med oss på en renovering och se hur en gammal tvättstuga blir till ett modernt badrum med alla bekvämligheter, inkl tvättmaskin och torktumlare.

Renovering av standardbadrum

Oavsett om det är skönt att drömma sig bort ibland, så är det kanske egentligen mer intressant att se hur en "normal” badrumsrenovering går till.

Våtzoner

Gäller från den 1 oktober 2010. De nya kraven tillämpas på underlag av mer fuktkänslig typ – exempelvis skivkonstruktioner och träbjälklag.