1
1075x500
3
7

Vi är specialister på att renovera badrum och kök med hög kvalitet.

Klicka för att se fler bilder...

STÖRST I SVERIGE PÅ BADRUMSRENOVERING

I början av detta millenium gick Dåderman Bygg och Badrum från att bygga hus till att specialisera sig på att bygga badrum och kök samt andra utrymmen med VVS-installationer, t ex tvättstugor. I början ett par badrum om året och nu flera hundra per år i Stockholm med omnejd. Totalt har vi förmodligen byggt mer än 2000 våtutrymmen och vi har f n ca 40 hantverkare sysselsatta.
Läs mer om Dåderman

Vi följer tillämpbara branschregler

och håller oss löpande uppdaterade om alla nya regler och rekommendationer som utkommer. Om du lämnar ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg. Fråga några av alla våra referenser. Kanske kan du hitta en nära dig på kartan.

 


Bra att veta inför renoveringen

Recension av byggprojekt i Bromma

Hemma hos Klara och Mats i Bromma har Dåderman ansvarat för en totalrenovering innefattande bl a köks- och badrumsrenovering.

Planera

Hur förbereder man sig mig bäst inför badrumsrenoveringen

Lyxig badrumsrenovering Täby

Om det inte finns några gränser för vad du kan tänka dig att spendera på en badrumsrenovering, eller om du bara vill drömma dig bort ett tag; Titta på denna renovering av ett av de mer exklusiva badrum vi byggt genom åren.

Spill kakel och klinker

Spill är de plattor eller delar av plattor som man av någon anledning inte kan använda. Eftersom kakel oftast inte är så dyrt är det normalt bättre att ta i lite för mycket

Att inreda ett badrum

Ett badrum måste vara både praktiskt och funktionellt. Men det är också en plats dit många söker sig för en gnutta vardagslyx. Därför är det viktigt att badrummet ger ett harmoniskt intryck.

Behörigheter och vad de är bra för

Vi på Dåderman bryr oss om våra kunder. Vi älskar att se våra kunder pusta ut efter en lyckad renovering och bevisa att det inte behöver vara så svårt som ryktet säger.

Frågor och Svar

Vanliga frågor och svar om badrum/köksrenovering

Fem nyanser av kök

Köket är hemmets hjärta. Här samlas familj, vänner och bekanta för att dela sin tid och skapa minnen. Här får du tips om några av våra favorit köksstilar.

Tack för året som gått

För oss på Dåderman är det viktigt att respektera och ta hänsyn till alla medmänniskor. Därför har vi valt att skänka 10% av vår vinst till PLAN Internation, utöver det vi bidragit med till dem och SOS Barnbyar under året.

Dåderman i Skärgårdsradion

Under Hem & Villamässan valde Skärgårdsradion att intervjua oss angående vårt lite annorlunda mässframträdande vilket blev en trevlig stund. Lyssna gärna på intervjun här.

Dåderman i DN's ekonomibilaga

Ett samtal från DN till Robert Dåderman ledde till ett reportage hos en av våra kunder.

Nya våtrumsregler för gipsskivor

1 juli 2015 införs nygamla regler för användande av gipsskivor i våtrum. Detta är framförallt aktuellt i samband med badrumsrenovering.

Badrumsrenovering Uppsala

Under 2015 är det dags att expandera företaget norrut från Stockholm. Dåderman har goda nyheter för alla kunder från Uppsala med kringområden. Ny filial med företagsrepresentanter finns redan i Uppsala.

Företagsfoto

Dåderman fortsätter utvecklas och behov finns av fler proffs. Omsättningen har ökat från 100 badrum under 2008 till 450 under 2014. Vi tyckte därför att det var hög tid att uppdatera vår företagsbild.

Snyggt Badrum

Renovering av badrum på övervåningen i ett hus i Vallentuna. På golvet har lagts en modern klinker som ser ut som träpanel och som är fanastiskt verklighetstrogen.

Stockholm Maraton

Badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, arbetsplanering, offertunderlag, kundmöten osv osv sedan många år tillbaka. Lyckligtvis finns det även tidtill annat.

Röd toalett

Ett litet badrum behöver inte nödvändigtvis enbart uppfylla en funktion. Du kan göra om det till ett elegant badrum dit du gärna släpper in din släkt och dina vänner.

Badrumsrenovering i Täby

Hur två ganska trånga utrymmen med en smal öppning emellan kan göras om för att uppnå både rymd och praktikalitet. Här har vi ett komplett badrum med både dusch och badkar, som tidigare inte rymde handfat och toalett i samma rum.

Badrum i Spånga

I oktober 2013 renoverade Dåderman ett stilrent badrum i Spånga.

Badrumsrenovering Enskede

Svarta stråk av mosaik från golv till tak bakom spolknappen och inne i duschhörnan skapar harmoni mellan de svarta badrumsmöblerna och klinkers på golvet samtidigt som de bryter av mot det vita väggkaklet.

Badrumsfilm

Titta på vår videopresentation av fantastiska badrum. Du kan titta på hundratals badrumsbilder i vårt galleri

Badrumsrenovering Stockholm

Om du är nyfiken på hur en badrumsrenovering kan gå till – klicka på ruta ett – och följ med oss på en renovering och se hur en gammal tvättstuga blir till ett modernt badrum med alla bekvämligheter, inkl tvättmaskin och torktumlare.

Renovering av standardbadrum

Oavsett om det är skönt att drömma sig bort ibland, så är det kanske egentligen mer intressant att se hur en "normal” badrumsrenovering går till.

Våtzoner

Gäller från den 1 oktober 2010. De nya kraven tillämpas på underlag av mer fuktkänslig typ – exempelvis skivkonstruktioner och träbjälklag.