Övrigt
26 november, 2014

Företagsfoto

Dåderman Bygg och Badrum AB har utvecklats kontinuerligt sedan starten för nästan 15 år sedan. Vi letar fortfarande efter de bästa plattsättarna och specialisterna i Stockholm när vi söker ny personal.

2008

Dåderman Företagsfoto 2008

Det var en lätt uppgift att ta det första företagsfotot 2008. Det var bara att parkera bilarna med personalen i en rad framför och trycka på knappen. Då kunde ingen tro att bolaget sex år senare skulle ha vuxit femfaldigt.

2010

Dåderman Företagsfoto 2010

2010 hade företaget 20 anställda. Tidigare beslut att satsa på miljövänliga bilar har visat sig klokt och vi tar beslutet att bara köpa ”gröna” VW Caddy och VW Passat som kan köras på biogas.

2014

 

Gruppbild på Dåderman Bygg & Badrum

År 2014 kommer med fler badrumsrenoveringar och även kök. Många goda referenser generar nya kunder och gamla kunder återvänder med nya renoveringsbehov. Dåderman fortsätter utvecklas och behov finns av fler proffs. Omsättningen har ökat från 100 badrum under 2008 till 450 under 2014. Vi tyckte därför att det var hög tid att uppdatera vår företagsbild. Att hitta en plats för fotograferingen skulle visa sig bli en utmaning. Lyckligtvis fick vi tillåtelse att återigen använda landningsfältet i Vallentuna. Det var ganska mäktigt att se våra drygt 50 anställda och deras bilar på ett och samma ställe. I år anslöt ytterligare 28 VW Caddy samt ett antal Mercedes Sprinter, VW Passat, Ford Focus och Volvo, samtliga drivna av biogas. Några av bilarna har motiv från speciella badrum vi har gjort. Kanske har du sett dem på stan?

Dela blogginlägg

Upptäck mer

Läs fler av våra inlägg om renovering