Funderar du på att bygga en bastu?

Badrum med exklusiv bastu

Planera och bygg din bastu med oss

Bygg en avslappnad och välplanerad bastu med oss på Dåderman. Med flera hundra badrumsrenoveringar per år står kvalité och hållbarhet i fokus för vårt arbete. Förverkliga dina renoveringsdrömmar med trygg och professionell hjälp. Vi finns vid din sida hela vägen från det första telefonsamtalet till att den sista listen skruvas på plats i ditt nya ångbad.
Med vårt professionella team kan du diskutera dina idéer och tankar, vi har kompetenser från VVS-montörer till elektriker. Om du har funderingar kring material kan du ta kontakt med våra partners, där får du även rabatt på allt ifrån inredning till vilket a ggregat som passar bäst . Kom med dina idéer och drömmar så sköter vi renoveringen åt dig.

En säker och enkel renovering

Sedan starten år 2000 har Dåderman arbetat med att ha kunden i centrum genom alla byggnationer. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd under hela utförandet. Arbetsplatsen städas varje dag så att du ska ha möjlighet att använda ditt hem som vanligt utan begränsningar. Vi ser även till att den inredning som du vill bevara i ditt rum skyddas ordentligt innan vi börjar. Skyddsutrustningen och byggdammet städas bort när din bastu är klar, så att den är redo för en värmande invigning.

Till din nya bastu följer alla nödvändiga kvalitetsdokument och vi utlovar även 5 års garanti för vårt utförda arbete . För oss är det viktigt med transparens, om du väljer att anlita oss kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader om vårt arbete tar längre tid än vi utlovat. Om vi räknat fel på din faktura står vi för det, allt bygger på ett trevligt samarbete och öppen kommunikation.

Offertförfrågan på bastu

Ta steget närmare spakvällar hemma, skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med dina önskemål och tankar. Våra säljare lyssnar på dina funderingar under ett professionellt hembesök och levererar sedan en specificerad offert som är skräddarsydd efter ditt hems möjligheter och utformning.

Med över 500 badrum och våtrumsrenoveringar varje år har våra anställda en bred kompetens. Vårt team hjälper dig med utmaningar även om det gäller att flytta på ett fönster, slå ner en vägg eller andra innovativa idéer. Även om du önskar renovera en liten eller stor yta satsar vi alltid på och att du som kund ska vara nöjd med resultatet och bestämma utseendet.