Badrumsrenovering Åkersberga

Vi är experter på att renovera badrum i Åkersberga!

Ett snyggt och trivsamt badrum förgyller livet. Det menar i alla fall vi på Dåderman, och om du har hittat hit håller du säkerligen med. Ett badrum är självklart ett praktiskt utrymme där man förbereder sig för dagen och borstar tänderna innan det är dags att gå och sova. Men ett badrum kan vara så mycket mer än så. Vi bygger gärna badrum som ger mervärde åt våra kunder. Då vi utför flera hundra badrumsrenoveringar varje år så har vi hunnit prova på det mesta och vet vad som fungerar i olika utrymmen.

Allra roligast tycker vi det är att utföra badrumsrenoveringar där vi skapar rum som våra kunder verkligen kan njuta av. Att lägga till extralösningar som förgyller vardagen kostar sällan mer än ett par tusenlappar extra. Ett bubbelbadkar istället för ett vanligt, en regndusch som komplement till handduschen eller kanske en bastu? Vi hjälper dig att tänka större och verkligen känna efter vad som skulle kunna ge dig lite extra lyx och trivsel i din bostad. Du kommer att bli förvånad över hur mycket man kan få in på en liten yta! Ta gärna en titt på våra referenser nedan så ser du några exempel.

Vänd dig till Dåderman när det är dags för en badrumsrenovering i Åkersberga!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Åkersberga

Andas havsluft även i hemmet

Det här badrummet passar perfekt in på en skärgårdsnära ort som Åkersberga. De originella träliknande väggarna och golvet ger en känsla av att vara på ett skepp och detta förstärks av det lilla fönstret som gör att det känns som att vara i kojen på en äldre segelbåt. Den smarta trappstegen utnyttjar utrymmet under snedtaket och de platsbyggda hyllorna i duschen erbjuder extra plats då de går ända ner till golvet. Ett rejält tilltaget jacuzzi-badkar ger plats för två att bada samtidigt och matchar perfekt med de blanklackade badrumsmöblerna. Kasta loss och njut i ett liknande badrum hemma hos dig!

Se mer från projektet

Badrum med träväggar och Jacuzzi
Renovering av toalett

Gästtoalett med karaktär

Den här mindre gästtoaletten har fått en unik karaktär tack vare fondväggen i rött kakel. Den svarta hyllan och det svarta golvet bryter även de av mot resten av rummet som hålls i vitt. En mycket diskret vägghängd toalett gör utrymmet lättstädat. Det fyrkantiga tvättstället är inbyggt i en praktisk kommod som erbjuder extra förvaring i det lilla utrymmet. Infällda spotlights i taket och den smarta lampan på badrumsspegeln ger utmärkt belysning. Ett trivsamt litet badrum med personlighet.

Se mer från projektet

Ditt personliga spa

Bastu, regndusch och bubbelbadkar – vad mer kan man önska? Det här är badrummet för dig som vill skapa ett eget spa i hemmet. Vitt kakel med accenter i blåskimrande mosaik ger en fräsch känsla som skulle kunna passa på vilket lyx-spa som helst. Belysningen är en mycket viktig komponent för stämningen. Infällda spottar i taket i både badrums- och bastudelen ger flexibilitet tack vare att de är dimmbara och i duschen har de fällts in i väggen för att ge effektivt ljus utan att bli påträngande. Regnduschen ramas in av en dörr i frostat glas och från bastun kan man genom glasdörren njuta av att titta ut på resten av badrummet. Hela badrummet knyts ihop av generös golvyta, en praktiskt handdukstork och ett brett tvättställ med två blandare och en rejäl väggspegel som förstorar rummet.

Se mer från projektet

Lyxigt badrum med spakänsla
5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019

5 / 0

Dåderman har renoverat två badrum/toaletter. De har visat mycket stor professionalitet som företag. Allt från införäljning, planering och utförande av arbetet. Planerad tidsplan hölls fullt ut. Samtliga hantverkare var Dådermans egen personal och de fanns alltid någon hantverkare på plats. Aldrig att arbetet stod stilla. Hantverkarna visade stort engagemang och kunnande. Gjordes inköp av inventarier hos företag Dåderman har konto hos, så ombesörjde Dåderman allt frakt, vilket var mycket smidigt. Varje dag, innan dagen var slut, städades det och soppor och spill togs bort. Vi är mycket nöjda över slutresultat och kan varmt rekommendera Dåderman!

Tomas S

14 aug, 2019

5 / 0

Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Särskilda plus: + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv. + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset. + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert. + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.). + Punktliga + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss. + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer. + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat). + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv. Minus: Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något). Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag.

Niklas A

16 okt, 2018

Åkersberga – med skärgården som närmaste granne

Åkersberga, tätorten i Österåkers kommun är en plats där man verkligen märker hur viktigt vattnet och skärgården omkring är för orten. Till och med huvudbyggnaderna i shoppinggallerian har namnen Skutan och Kajutan. Åkers kanal som löper genom orten består av rester från Långhundraleden som användes av vikingar när de tog sig från Östersjön in till Uppsala. Den kanal vi ser idag grundlades dock i början av 1800-talet och var då viktig för persontransporter innan tågen kom.

Idag kopplar Roslagsbanan och bussar ihop denna ort med Stockholm. Åkersberga och de kringliggande bostadsområdena i Österåkers kommun har expanderat rejält de senaste åren. Det som till en början mest bestod av små sommarstugor har omvandlats till permanentbostäder. Även om bebyggelsen har blivit tätare består känslan av skärgårdsidyll här.

Lugnet och närheten till skärgården har givit en god grogrund för både kreativa personer och entreprenörer att klättra upp till toppen. Loreen, Jesper Parnevik och Ola Skinnarmo är bara några av de välkända personer som kommer från just Åkersberga.

Kändis eller ej – du förtjänar ett riktigt bra badrum i ditt hem! Hör av dig till oss på Dåderman när du ska bygga om ditt badrum. Vi är inte alltid billigast, men vi lovar att du kommer att få 100% valuta för pengarna. Våra offerter stämmer till punkt och pricka. Inga otrevliga överraskningar eller tillägg här inte. Bara riktigt välbyggda badrum som kommer att få dig att segla på glädjens våg i många år framöver!

Fakta Åkersberga

Åkersberga är centralorten i Österåkers kommun, en skärgårdskommun som innefattar ett antal större öar i Stockholms skärgård, bland andra Husarö, Ljusterö och Ingmarsö. Österåker gränsar till kommunerna Värmdö, Vaxholm, Vallentuna, Täby och Norrtälje.

Invånare: 43 095 (2016-09-30 – gäller för hela Österåkers kommun)
Yta: 323,27 km² (gäller för hela Österåkers kommun)
Politiskt styre: Under mandatperioden 2015 – 2018 leds Österåkers kommun av en allians bestående av M, L, C, KD och Österåkerspartiet.
Officiell hemsida: http://www.osteraker.se

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss