Badrumsrenovering Åkersberga

Din partner för badrumsrenovering i Åkersberga

Ett snyggt och trivsamt badrum förgyller livet. Det menar i alla fall vi på Dåderman, och om du har hittat hit håller du säkerligen med. Ett badrum är självklart ett praktiskt utrymme där man förbereder sig för dagen och borstar tänderna innan det är dags att gå och sova. Men ett badrum kan vara så mycket mer än så. Vi bygger gärna badrum som ger mervärde åt våra kunder. Då vi utför flera hundra badrumsrenoveringar varje år så har vi hunnit prova på det mesta och vet vad som fungerar i olika utrymmen.

Allra roligast tycker vi det är att utföra badrumsrenoveringar där vi skapar rum som våra kunder verkligen kan njuta av. Att lägga till extralösningar som förgyller vardagen kostar sällan mer än ett par tusenlappar extra. Ett bubbelbadkar istället för ett vanligt, en regndusch som komplement till handduschen eller kanske en bastu? Vi hjälper dig att tänka större och verkligen känna efter vad som skulle kunna ge dig lite extra lyx och trivsel i din bostad. Du kommer att bli förvånad över hur mycket man kan få in på en liten yta! Ta gärna en titt på våra referenser nedan så ser du några exempel.

Vänd dig till Dåderman när det är dags för en badrumsrenovering i Åkersberga!

Begär offert för badrumsrenovering

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Populära badrum i Åkersberga

Andas havsluft även i hemmet

Det här badrummet passar perfekt in på en skärgårdsnära ort som Åkersberga. De originella träliknande väggarna och golvet ger en känsla av att vara på ett skepp och detta förstärks av det lilla fönstret som gör att det känns som att vara i kojen på en äldre segelbåt. Den smarta trappstegen utnyttjar utrymmet under snedtaket och de platsbyggda hyllorna i duschen erbjuder extra plats då de går ända ner till golvet. Ett rejält tilltaget jacuzzi-badkar ger plats för två att bada samtidigt och matchar perfekt med de blanklackade badrumsmöblerna. Kasta loss och njut i ett liknande badrum hemma hos dig!

Se mer från projektet

Badrum med träväggar och Jacuzzi
Renovering av toalett

Gästtoalett med karaktär

Den här mindre gästtoaletten har fått en unik karaktär tack vare fondväggen i rött kakel. Den svarta hyllan och det svarta golvet bryter även de av mot resten av rummet som hålls i vitt. En mycket diskret vägghängd toalett gör utrymmet lättstädat. Det fyrkantiga tvättstället är inbyggt i en praktisk kommod som erbjuder extra förvaring i det lilla utrymmet. Infällda spotlights i taket och den smarta lampan på badrumsspegeln ger utmärkt belysning. Ett trivsamt litet badrum med personlighet.

Se mer från projektet

Ditt personliga spa

Bastu, regndusch och bubbelbadkar – vad mer kan man önska? Det här är badrummet för dig som vill skapa ett eget spa i hemmet. Vitt kakel med accenter i blåskimrande mosaik ger en fräsch känsla som skulle kunna passa på vilket lyx-spa som helst. Belysningen är en mycket viktig komponent för stämningen. Infällda spottar i taket i både badrums- och bastudelen ger flexibilitet tack vare att de är dimmbara och i duschen har de fällts in i väggen för att ge effektivt ljus utan att bli påträngande. Regnduschen ramas in av en dörr i frostat glas och från bastun kan man genom glasdörren njuta av att titta ut på resten av badrummet. Hela badrummet knyts ihop av generös golvyta, en praktiskt handdukstork och ett brett tvättställ med två blandare och en rejäl väggspegel som förstorar rummet.

Se mer från projektet

Lyxigt badrum med spakänsla
5 / 5

Vi har helrenoverat vår tvättstuga på cirka 8 kvm och är verkligen helnöjda med resultatet. Proffsigt utförande och bemötande hela tiden. Rent och snyggt på arbetsplatsen och runt omkring och oerhört noggrann hantverkare. De var klara i tid och resultatet blev ännu bättre än vi hade hoppats på.

Svante U

15 Okt, 2017

4 / 5

Anlitade Dåderman för totalrenovering av badrum. Arbetet genomfördes snabbt och med hög kvalitet. Hantverkaren som gjorde merparten av arbetet var professionell, noggrann och höll rent och snyggt omkring sig. Projektledaren hörde snabbt av sig då det fanns frågor. Ibland skedde smärre missar i kommunikationen men ingenting allvarligt. Renoveringen avslutades snabbare än vad som överenskommits. Skulle anlita Dåderman igen i framtiden.

Ann L

04 Okt, 2017

5 / 5

Vi anlitade Dåderman för att bygga om och renovera vår tvättstuga på ca 6 kvm. Vi skulle få till den så att den inte bara fungerar som en tvättstuga utan även som en grovingång med dusch för våra smutsiga hundar. Var lite orolig för hur detta skulle fungera då man hört mycket om hantverkare. Allt flöt på mycket smidigt från planering till färdigställning. De vägra göra några utav de lösningar som vi tänkt oss då de sa att vi skulle ångra oss, vilket jag är helt övertygad om att vi hade. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi hade en mycket trevlig och pålitlig arbetare som utförde jobbet och gjorde det där lilla extra. Absolut inget slarv Mitt självklara val när nästa våtrum skall fixas är Dåderman utan tvekan.

Susanne Ö

29 Sep, 2017

Åkersberga – med skärgården som närmaste granne

Åkersberga, tätorten i Österåkers kommun är en plats där man verkligen märker hur viktigt vattnet och skärgården omkring är för orten. Till och med huvudbyggnaderna i shoppinggallerian har namnen Skutan och Kajutan. Åkers kanal som löper genom orten består av rester från Långhundraleden som användes av vikingar när de tog sig från Östersjön in till Uppsala. Den kanal vi ser idag grundlades dock i början av 1800-talet och var då viktig för persontransporter innan tågen kom.

Idag kopplar Roslagsbanan och bussar ihop denna ort med Stockholm. Åkersberga och de kringliggande bostadsområdena i Österåkers kommun har expanderat rejält de senaste åren. Det som till en början mest bestod av små sommarstugor har omvandlats till permanentbostäder. Även om bebyggelsen har blivit tätare består känslan av skärgårdsidyll här.

Lugnet och närheten till skärgården har givit en god grogrund för både kreativa personer och entreprenörer att klättra upp till toppen. Loreen, Jesper Parnevik och Ola Skinnarmo är bara några av de välkända personer som kommer från just Åkersberga.

Kändis eller ej – du förtjänar ett riktigt bra badrum i ditt hem! Hör av dig till oss på Dåderman när du ska bygga om ditt badrum. Vi är inte alltid billigast, men vi lovar att du kommer att få 100% valuta för pengarna. Våra offerter stämmer till punkt och pricka. Inga otrevliga överraskningar eller tillägg här inte. Bara riktigt välbyggda badrum som kommer att få dig att segla på glädjens våg i många år framöver!

Fakta Åkersberga

Åkersberga är centralorten i Österåkers kommun, en skärgårdskommun som innefattar ett antal större öar i Stockholms skärgård, bland andra Husarö, Ljusterö och Ingmarsö. Österåker gränsar till kommunerna Värmdö, Vaxholm, Vallentuna, Täby och Norrtälje.

Invånare: 43 095 (2016-09-30 – gäller för hela Österåkers kommun)
Yta: 323,27 km² (gäller för hela Österåkers kommun)
Politiskt styre: Under mandatperioden 2015 – 2018 leds Österåkers kommun av en allians bestående av M, L, C, KD och Österåkerspartiet.
Officiell hemsida: http://www.osteraker.se

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss