Badrumsrenovering Åkersberga

Vi är experter på att renovera badrum i Åkersberga!

Ett snyggt och trivsamt badrum förgyller livet. Det menar i alla fall vi på Dåderman, och om du har hittat hit håller du säkerligen med. Ett badrum är självklart ett praktiskt utrymme där man förbereder sig för dagen och borstar tänderna innan det är dags att gå och sova. Men ett badrum kan vara så mycket mer än så. Vi bygger gärna badrum som ger mervärde åt våra kunder. Då vi utför flera hundra badrumsrenoveringar varje år så har vi hunnit prova på det mesta och vet vad som fungerar i olika utrymmen.

Allra roligast tycker vi det är att utföra badrumsrenoveringar där vi skapar rum som våra kunder verkligen kan njuta av. Att lägga till extralösningar som förgyller vardagen kostar sällan mer än ett par tusenlappar extra. Ett bubbelbadkar istället för ett vanligt, en regndusch som komplement till handduschen eller kanske en bastu? Vi hjälper dig att tänka större och verkligen känna efter vad som skulle kunna ge dig lite extra lyx och trivsel i din bostad. Du kommer att bli förvånad över hur mycket man kan få in på en liten yta! Ta gärna en titt på våra referenser nedan så ser du några exempel.

Vänd dig till Dåderman när det är dags för en badrumsrenovering i Åkersberga!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

Populära badrum i Åkersberga

Andas havsluft även i Åkersberga

Det här nyrenoverade badrummet passar perfekt in på en skärgårdsnära ort som Åkersberga. De originella träliknande väggarna och golvet ger en känsla av att vara på ett skepp och detta förstärks av det lilla fönstret som gör att det känns som att vara i kojen på en äldre segelbåt. Den smarta trappstegen utnyttjar utrymmet under snedtaket och de platsbyggda hyllorna i duschen erbjuder extra plats då de går ända ner till golvet. Ett rejält tilltaget jacuzzi-badkar ger plats för två att bada samtidigt och matchar perfekt med de blanklackade badrumsmöblerna. Kasta loss och njut i ett liknande badrum hemma hos dig!

Se mer från projektet

Badrumsrenovering i Åkersbergna - Här med träväggar och Jacuzzi
Renovering av toalett i Åkersberga

Gästtoalett med karaktär

Den här mindre gästtoaletten har fått en unik karaktär tack vare fondväggen i rött kakel. Den svarta hyllan och det svarta golvet bryter även de av mot resten av rummet som hålls i vitt. En mycket diskret vägghängd toalett gör utrymmet lättstädat. Det fyrkantiga tvättstället är inbyggt i en praktisk kommod som erbjuder extra förvaring i det lilla utrymmet. Infällda spotlights i taket och den smarta lampan på badrumsspegeln ger utmärkt belysning. Ett trivsamt litet badrum med personlighet.

Se mer från projektet

Ditt personliga spa i Åkersberga

Bastu, regndusch och bubbelbadkar – vad mer kan man önska? Det här är badrummet för dig som vill skapa ett eget spa i hemmet. Vitt kakel med accenter i blåskimrande mosaik ger en fräsch känsla som skulle kunna passa på vilket lyx-spa som helst. Belysningen är en mycket viktig komponent för stämningen. Infällda spottar i taket i både badrums- och bastudelen ger flexibilitet tack vare att de är dimmbara och i duschen har de fällts in i väggen för att ge effektivt ljus utan att bli påträngande. Regnduschen ramas in av en dörr i frostat glas och från bastun kan man genom glasdörren njuta av att titta ut på resten av badrummet. Hela badrummet knyts ihop av generös golvyta, en praktiskt handdukstork och ett brett tvättställ med två blandare och en rejäl väggspegel som förstorar rummet.

Se mer från projektet

Lyxigt badrum med spakänsla
5 / 0

Vi fick hjälp med renovering av badrum och delar av köket. Väldigt proffsigt från första stund. Otroligt fint slutresultat och inget krångel på vägen. Vi kan varmt rekommendera Dåderman Kök och Badrum. / Carl och Nichole

CARL E

25 apr, 2021

5 / 0

Vi byggde om vårt badrum i 5 veckor i somras. Vi är så nöjda med Dåderman. De har varit proffesionella hela vägen. Bra med en designer som tog fram förslag på olika inredningar. Sen hade vi en polsk montör som var fantastisk, Rafael. Han gjorde ett sådant noggrannt jobb och tog stor hänsyn till oss i byggröran (jag har rullstol) så han såg alltid till att det gick att ta sig fram osv. Jag kan verkligen rekommendera denna firma till andra. Sedan hade Dåderman egna rörmokare, elektriker osv så det blev inga avbrott i arbetet med väntan på andra firmor, vilket såklart var en stor fördel.

Annelie O

14 okt, 2020

5 / 0

Anlitade Dåderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vårt fritidshus i skärgården. De var inte billigaste offerten, men man får vad man betalar för: Dåderman var väldigt lätta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstå våra behov och önskemål. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sälja på oss saker vi inte ville ha. Väldigt bra samarbete med projektledaren, och också med designern som hjälpte oss. När byggnationen startade passade vi på att be om offert för elbyte också, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, så genomfördes det lika enkelt och smärtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.

CHRISTIAN G

15 jul, 2020

Åkersberga – med skärgården som närmaste granne

Åkersberga, tätorten i Österåkers kommun är en plats där man verkligen märker hur viktigt vattnet och skärgården omkring är för orten. Till och med huvudbyggnaderna i shoppinggallerian har namnen Skutan och Kajutan. Åkers kanal som löper genom orten består av rester från Långhundraleden som användes av vikingar när de tog sig från Östersjön in till Uppsala. Den kanal vi ser idag grundlades dock i början av 1800-talet och var då viktig för persontransporter innan tågen kom.

Idag kopplar Roslagsbanan och bussar ihop denna ort med Stockholm. Åkersberga och de kringliggande bostadsområdena i Österåkers kommun har expanderat rejält de senaste åren. Det som till en början mest bestod av små sommarstugor har omvandlats till permanentbostäder. Även om bebyggelsen har blivit tätare består känslan av skärgårdsidyll här.

Lugnet och närheten till skärgården har givit en god grogrund för både kreativa personer och entreprenörer att klättra upp till toppen. Loreen, Jesper Parnevik och Ola Skinnarmo är bara några av de välkända personer som kommer från just Åkersberga.

Kändis eller ej – du förtjänar ett riktigt bra badrum i ditt hem! Hör av dig till oss på Dåderman när du ska bygga om ditt badrum. Vi är inte alltid billigast, men vi lovar att du kommer att få 100% valuta för pengarna. Våra offerter stämmer till punkt och pricka. Inga otrevliga överraskningar eller tillägg här inte. Bara riktigt välbyggda badrum som kommer att få dig att segla på glädjens våg i många år framöver!

Fakta Åkersberga

Åkersberga är centralorten i Österåkers kommun, en skärgårdskommun som innefattar ett antal större öar i Stockholms skärgård, bland andra Husarö, Ljusterö och Ingmarsö. Österåker gränsar till kommunerna Värmdö, Vaxholm, Vallentuna, Täby och Norrtälje.

Invånare: 43 095 (2016-09-30 – gäller för hela Österåkers kommun)
Yta: 323,27 km² (gäller för hela Österåkers kommun)
Politiskt styre: Under mandatperioden 2015 – 2018 leds Österåkers kommun av en allians bestående av M, L, C, KD och Österåkerspartiet.
Officiell hemsida: http://www.osteraker.se

Här renoverar vi badrum

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss