projekt / badrum

Modernt och högklassigt med stora plattor

Värmdö, Sverige

Modernt och högklassigt med stora plattor

Välkommen till ett välplanerat och exklusivt badrum:

Det första man möts av i detta badrum är vackra granitkeramikplattor i 30×60 storformat som ger en lyxig känsla.

Granitkeramik är ett slitstakt material som här med mönster i naturlig variation av gråa toner.

Serien heter JOLIE GREY R och kommer från Kakelspecialisten i Årsta.

Denna kund valde en vägghängd toalett, inklädd med borstade och kromade kantlister som tillval.
Materialvalet ger ett välplanerat och lättstädat intryck. Den vägghängda toaletten gör dessutom badrummet extra lättstädat.

Hyllor i dusch kommer i från Unidrain.

 

Stora plattor på vägg och golv är inget hinder för oss.

Visst blir det extra snyggt med storformat på plattor! Man behöver bara lägga lite extra tanke på golvbrunnen och dess funktion utan att göra avkall på utseendet. Vi utgår ifrån dina önskemål och de förutsättningar som ditt badrum har.

Många väljer att gå ned i storlek på plattorna vid golvbrunnen för att få rätt lutning för avrinning. Då passar storlekarna 10×10, 15×15 eller 20×20 mycket bra.

För dig som vill ha ett mer stilrent intryck med färre foglinjer, kan en snygg kuvert-skärning vara ett alternativ. Våra skickliga hantverkare har i det här badrummet beskurit plattorna vertikalt kring golvbrunnen, se bild nedan.

Önskar du stora plattor på hela golvytan, även i duschen kan man välja att montera en lång väggnära golvbrunn eller en hörnbrunn.

Våra inredare och projektledare hjälper dig hitta det som passar er!

 

Snygg mörk skjutdörr i massivt trä med spegeldetaljer 

 

Inredning som kommod och spegelskåp kommer från Svedbergs.

 

5 / 0

Vill ge beröm från min pappa med följande text: Anlitat Dåderman för badrum och basturenovering. Proffsigt från början till slut. Duktiga hantverkare och resultatet blev kanon. Bra dialog och kommunikation under byggets gång. Kan rekommenderas! //Bo Bengtsson

Fredrik S

12 sep, 2021

5 / 0

Vi anlitade Dåderman för renovering av badrummet, genomförandet var 100% proffsigt, Pavel som byggde badrummet verkade älska sitt jobb och ville att allt skulle bli perfekt, det blev det! Rekommenderas varmt!

Robert J

11 aug, 2021

5 / 0

Oerhört proffsiga. Vi var bortresta under renoveringen så det var jättabra att Dåderman ser till att allt är bestämt och klart redan innan renoveringen startar. Offertmöte, inredningsmöte och uppstartsmöte resulterade i en gemensam bild av vad som skulle göras och vi kände oss lugna under hela processen. Rekommenderar absolut att anlita Dåderman!

ELLEN P

25 jul, 2021

Dela sidan

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Kostnadsfri offert

Vill du kontakta oss?

Kontakta oss