projekt / badrum

Modernt och högklassigt med stora plattor

Värmdö, Sverige

Modernt och högklassigt med stora plattor

Välkommen till ett välplanerat och exklusivt badrum:

Det första man möts av är vackra granitkeramikplattor i 30×60 storformat som ger en lyxig känsla.

Granitkeramik är ett slitstakt material som här med mönster i naturlig variation av gråa toner.

Serien heter JOLIE GREY R och kommer från Kakelspecialisten i Årsta.

Denna kund valde en vägghängd toalett, inklädd med borstade och kromade kantlister som tillval.
Materialvalet ger ett välplanerat och lättstädat intryck. Den vägghängda toaletten gör dessutom badrummet extra lättstädat.

Hyllor i dusch kommer i från Unidrain.

 

Stora plattor på vägg och golv är inget hinder för oss.

Visst blir det extra snyggt med storformat på plattor! Man behöver bara lägga lite extra tanke på golvbrunnen och dess funktion utan att göra avkall på utseendet. Vi utgår ifrån dina önskemål och de förutsättningar som ditt badrum har.

Många väljer att gå ned i storlek på plattorna vid golvbrunnen för att få rätt lutning för avrinning. Då passar storlekarna 10×10, 15×15 eller 20×20 mycket bra.

För dig som vill ha ett mer stilrent intryck med färre foglinjer, kan en snygg kuvert-skärning vara ett alternativ. Våra skickliga hantverkare har i det här badrummet beskurit plattorna vertikalt kring golvbrunnen, se bild nedan.

Önskar du stora plattor på hela golvytan, även i duschen kan man välja att montera en lång väggnära golvbrunn eller en hörnbrunn.

Våra inredare och projektledare hjälper dig hitta det som passar er!

 

Snygg mörk skjutdörr i massivt trä med spegeldetaljer 

 

Inredning som kommod och spegelskåp kommer från Svedbergs.

 

5 / 0

Vi fick hjälp med renovering av badrum och delar av köket. Väldigt proffsigt från första stund. Otroligt fint slutresultat och inget krångel på vägen. Vi kan varmt rekommendera Dåderman Kök och Badrum. / Carl och Nichole

CARL E

25 apr, 2021

5 / 0

Vi byggde om vårt badrum i 5 veckor i somras. Vi är så nöjda med Dåderman. De har varit proffesionella hela vägen. Bra med en designer som tog fram förslag på olika inredningar. Sen hade vi en polsk montör som var fantastisk, Rafael. Han gjorde ett sådant noggrannt jobb och tog stor hänsyn till oss i byggröran (jag har rullstol) så han såg alltid till att det gick att ta sig fram osv. Jag kan verkligen rekommendera denna firma till andra. Sedan hade Dåderman egna rörmokare, elektriker osv så det blev inga avbrott i arbetet med väntan på andra firmor, vilket såklart var en stor fördel.

Annelie O

14 okt, 2020

5 / 0

Anlitade Dåderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vårt fritidshus i skärgården. De var inte billigaste offerten, men man får vad man betalar för: Dåderman var väldigt lätta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstå våra behov och önskemål. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sälja på oss saker vi inte ville ha. Väldigt bra samarbete med projektledaren, och också med designern som hjälpte oss. När byggnationen startade passade vi på att be om offert för elbyte också, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, så genomfördes det lika enkelt och smärtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.

CHRISTIAN G

15 jul, 2020

Dela sidan

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Kostnadsfri offert

Vill du kontakta oss?

Kontakta oss