projekt / badrum

Modernt och högklassigt med stora plattor

Värmdö, Sverige

Modernt och högklassigt med stora plattor

Välkommen till ett välplanerat och exklusivt badrum:

Det första man möts av i detta badrum är vackra granitkeramikplattor i 30×60 storformat som ger en lyxig känsla.

Granitkeramik är ett slitstakt material som här med mönster i naturlig variation av gråa toner.

Serien heter JOLIE GREY R och kommer från Kakelspecialisten i Årsta.

Denna kund valde en vägghängd toalett, inklädd med borstade och kromade kantlister som tillval.
Materialvalet ger ett välplanerat och lättstädat intryck. Den vägghängda toaletten gör dessutom badrummet extra lättstädat.

Hyllor i dusch kommer i från Unidrain.

 

Stora plattor på vägg och golv är inget hinder för oss.

Visst blir det extra snyggt med storformat på plattor! Man behöver bara lägga lite extra tanke på golvbrunnen och dess funktion utan att göra avkall på utseendet. Vi utgår ifrån dina önskemål och de förutsättningar som ditt badrum har.

Många väljer att gå ned i storlek på plattorna vid golvbrunnen för att få rätt lutning för avrinning. Då passar storlekarna 10×10, 15×15 eller 20×20 mycket bra.

För dig som vill ha ett mer stilrent intryck med färre foglinjer, kan en snygg kuvert-skärning vara ett alternativ. Våra skickliga hantverkare har i det här badrummet beskurit plattorna vertikalt kring golvbrunnen, se bild nedan.

Önskar du stora plattor på hela golvytan, även i duschen kan man välja att montera en lång väggnära golvbrunn eller en hörnbrunn.

Våra inredare och projektledare hjälper dig hitta det som passar er!

 

Snygg mörk skjutdörr i massivt trä med spegeldetaljer 

 

Inredning som kommod och spegelskåp kommer från Svedbergs.

 

5 / 0

Vi har anlitat Dåderman för renovering av två badrum i vårt radhus, och vi är fantastiskt nöjda med resultatet! Från början till slut har det varit professionellt, tydligt kommunicerat och dessutom färdigställt i tid. Eftersom vi har barn hemma och svårt att lämna hemmet under längre tid har vi bott kvar i huset, och alltid kunnat ha ett fungerande badrum under tiden. Att ha hantverkare i huset har dessutom varit ett mycket mindre intrång i privatlivet än vad vi räknat med, allt har verkligen gått supersmidigt! Ett extra stort tack till vår projektledare Arek och hantverkare Krzysztof som båda varit fantastiskt tillmötesgående och dessutom har ett fantastiskt öga för detaljer och ett perfekt slutresultat. Vilka yrkesmän! När problem eller frågetecken har uppstått har dessa lösts på föredömligt sätt, och som kund har man aldrig behövt oroa sig. Som andra har skrivit är väl möjligen priset det enda negativa, men å andra sidan har priserna alltid kommunicerats tydligt och utan otrevliga överraskningar när fakturan väl dimper ned. Vissa andra aktörer jag pratat med lämnade offert på ungefär hälften av vad detta landat på, men då med en massa förbehåll och olika saker som tillkommer. Offerten från Dåderman inkluderade allt arbete och det är samma belopp på fakturan (frånsett tydligt kommunicerade tillägg) - imponerande!

SIMON F

26 aug, 2022

5 / 0

Vi är extremt nöjda med Dåderman. Vi gjorde en stor renovering av Kök, 2 x badrum och hall. Vi har mycket höga krav när det gäller kvalitet / finish och Dåderman levererade över förväntan. Dessutom höll man alla tider och det var utmärkt kommunikation från start till mål. Det här är en proffsfirma rakt igenom. Gratulerar alla som får Maciej som projektledare.

Nils Johan N

25 apr, 2022

5 / 0

mycket bra, väldigt hög kvalitet i leverans, jättebra service, och höll tider som utlovats

KENNETH L

21 jan, 2022

Dela sidan

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Kostnadsfri offert

Vill du kontakta oss?

Kontakta oss