Badrumsrenovering i Stockholm – Steg för steg guide

Dåderman renoverar både kök & badrum. Vi genomför varje år flera hundra badrumsrenoveringar i Stockholm och vi får ofta frågor om hur renoveringarna går till. I denna guide förklarar vi de vanligaste faserna vid en badrumsrenovering så att du som privatperson kan känna dig trygg med utförandet.

Guide till badrumsrenovering i Stockholm

Hur går en Badrumsrenovering i Stockholm till?

Att renovera badrum är en process som alltid är unik. Vi kan aldrig vara säkra på vad som finns bakom väggar och under golv när de har rivits.
I vissa fall måste man byta ut allt, inklusive de befintliga avloppsrören.  Det kan även vara så att det befintliga regelverket måste bytas ut i både väggar och golv. Vill du veta mer om hur en badrumsrenovering går till från första mötet till färdigt resultat?

Följ med på ett av våra referensprojekt.
En badrumsrenovering i Stockholm som utfördea hemma hos Alexandra Rapaport, här visar vi hur det kan se ut under en renovering, genom hela projekttiden.
Alexandra berättar också hur hon upplevde vårt arbetet och vilka moment som var extra viktiga för henne.

Inför din badrumsrenovering Stockholm

Saker som kan vara bra att tänka på innan första dagen:

 • Är det något av inredningen som ska sparas eller vilka inköp behövs?
 • Vill ni att vi ska hämta inredning eller kakel, behöver vi ordernummer eller kvitton.
  Vi vill gärna att inredningen finns på plats när vi påbörjar arbetet. Därför är det bra att se om det är leveranstider på önskade varor.
  Lämnar ni beställningen till oss sköter vi all orderhantering och logistik.
 • Ska ni ha något eluttag för t ex hårtork, eltandborste eller rakapparat?
 • Kommer vi åt vattenavstängningen eller behövs det en nyckel?
 • Behövs en anmälan till föreningen för renoveringen eller är det några specifika krav t.ex. BRF har?
 • En yta på ca 8 kvm i anslutning till badrummet är bra att kunna disponera för verktyg och byggnadsmaterial. Finns det någon lämplig plats?
 • Om du inte vet hur du vill ha ditt nya badrum, använd gärna galleriet på vår hemsida som en källa till inspiration. Galleriet innehåller hundratals fotografier på renoverade badrum, som säkert kommer ge dig många.

Gå även in på ”inför badrumsrenovering” för fler råd och tips.
Vi har även designers redo, att hjälpa er planera och ta fram alternativ på alla inredningsval.

Hur mycket kostar badrumsrenovering Stockholm?

Nöjda kunder utan extra kostnader

Om du anlitar oss för att renovera badrum Stockholm kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader på fakturan om jobbet har tagit längre tid eller har varit mer kostsamt för oss än vi trodde. Har vi räknat fel får vi stå för det. Vi lägger inte på för parkeringsböter, resekostnader eller sopavgifter. Med andra ord ingår det mesta i vårt fasta pris. När arbetet är färdigt städas hela badrummet och närliggande utrymmen. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda.

 

 

 

5 / 0

Vi byggde om vårt badrum i 5 veckor i somras. Vi är så nöjda med Dåderman. De har varit proffesionella hela vägen. Bra med en designer som tog fram förslag på olika inredningar. Sen hade vi en polsk montör som var fantastisk, Rafael. Han gjorde ett sådant noggrannt jobb och tog stor hänsyn till oss i byggröran (jag har rullstol) så han såg alltid till att det gick att ta sig fram osv. Jag kan verkligen rekommendera denna firma till andra. Sedan hade Dåderman egna rörmokare, elektriker osv så det blev inga avbrott i arbetet med väntan på andra firmor, vilket såklart var en stor fördel.

Annelie O

14 okt, 2020

5 / 0

Anlitade Dåderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vårt fritidshus i skärgården. De var inte billigaste offerten, men man får vad man betalar för: Dåderman var väldigt lätta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstå våra behov och önskemål. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sälja på oss saker vi inte ville ha. Väldigt bra samarbete med projektledaren, och också med designern som hjälpte oss. När byggnationen startade passade vi på att be om offert för elbyte också, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, så genomfördes det lika enkelt och smärtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.

CHRISTIAN G

15 jul, 2020

5 / 0

Vi hade väntat i över 10 år med renovering av tvättstuga och 2 badrum! Dåderman blev rekommenderad av en god vän som är plattsättare! Professionella, noggranna och service-minded! Vi är supernöjda!

PATRIK F

13 mar, 2020

Hur mycket kostar en badrumsrenovering Stockholm?

Ta reda på vad en badrumsrenovering kostar snabbt och enkelt genom att använda vårt offertformulär eller kontakta några av våra medarbetare på telefonnummer 08 630 01 15. De diskuterar gärna badrumsrenovering med dig och kommer fram till den bästa lösningen för ditt badrum i Stockholm.

Offertförfrågan Kontakta oss