Renovera Badrum i Stockholm – Steg för steg guide

Dåderman erbjuder badrumsrenovering. Vi genomför varje år flera hundra badrumsrenoveringar i Stockholm och vi får ofta frågor om hur renoveringarna går till. I denna guide förklarar vi de vanligaste faserna vid en badrumsrenovering så att du som privatperson kan känna dig trygg med utförandet.

Guide till badrumsrenovering i Stockholm

Hur går en Badrumsrenovering i Stockholm till?

Att renovera badrum är en process som alltid är unik. Vi kan aldrig vara säkra på vad som finns bakom väggar och under golv när de har rivits.
I vissa fall måste man byta ut allt, inklusive de befintliga avloppsrören.  Det kan även vara så att det befintliga regelverket måste bytas ut i både väggar och golv. Vill du veta mer om hur en badrumsrenovering går till från första mötet till färdigt resultat?

Följ med på ett av våra referensprojekt.
En badrumsrenovering i Stockholm som utfördea hemma hos Alexandra Rapaport, här visar vi hur det kan se ut under en renovering, genom hela projekttiden.
Alexandra berättar också hur hon upplevde vårt arbetet och vilka moment som var extra viktiga för henne.

Inför din badrumsrenovering Stockholm

Saker som kan vara bra att tänka på innan första dagen:

 • Är det något av inredningen som ska sparas eller vilka inköp behövs?
 • Vill ni att vi ska hämta inredning eller kakel, behöver vi ordernummer eller kvitton.
  Vi vill gärna att inredningen finns på plats när vi påbörjar arbetet. Därför är det bra att se om det är leveranstider på önskade varor.
  Lämnar ni beställningen till oss sköter vi all orderhantering och logistik.
 • Ska ni ha något eluttag för t ex hårtork, eltandborste eller rakapparat?
 • Kommer vi åt vattenavstängningen eller behövs det en nyckel?
 • Behövs en anmälan till föreningen för renoveringen eller är det några specifika krav t.ex. BRF har?
 • En yta på ca 8 kvm i anslutning till badrummet är bra att kunna disponera för verktyg och byggnadsmaterial. Finns det någon lämplig plats?
 • Om du inte vet hur du vill ha ditt nya badrum, använd gärna galleriet på vår hemsida som en källa till inspiration. Galleriet innehåller hundratals fotografier på renoverade badrum, som säkert kommer ge dig många.

Gå även in på ”inför badrumsrenovering” för fler råd och tips.
Vi har även designers redo, att hjälpa er planera och ta fram alternativ på alla inredningsval.

Hur mycket kostar badrumsrenovering Stockholm?

Nöjda kunder utan extra kostnader

Om du anlitar oss för att renovera badrum i Stockholm kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader på fakturan om jobbet har tagit längre tid eller har varit mer kostsamt för oss än vi trodde. Har vi räknat fel får vi stå för det. Vi lägger inte på för parkeringsböter, resekostnader eller sopavgifter. Med andra ord ingår det mesta i vårt fasta pris. När arbetet är färdigt städas hela badrummet och närliggande utrymmen. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda.

 

 

 

5 / 0

Vi har anlitat Dåderman för renovering av två badrum i vårt radhus, och vi är fantastiskt nöjda med resultatet! Från början till slut har det varit professionellt, tydligt kommunicerat och dessutom färdigställt i tid. Eftersom vi har barn hemma och svårt att lämna hemmet under längre tid har vi bott kvar i huset, och alltid kunnat ha ett fungerande badrum under tiden. Att ha hantverkare i huset har dessutom varit ett mycket mindre intrång i privatlivet än vad vi räknat med, allt har verkligen gått supersmidigt! Ett extra stort tack till vår projektledare Arek och hantverkare Krzysztof som båda varit fantastiskt tillmötesgående och dessutom har ett fantastiskt öga för detaljer och ett perfekt slutresultat. Vilka yrkesmän! När problem eller frågetecken har uppstått har dessa lösts på föredömligt sätt, och som kund har man aldrig behövt oroa sig. Som andra har skrivit är väl möjligen priset det enda negativa, men å andra sidan har priserna alltid kommunicerats tydligt och utan otrevliga överraskningar när fakturan väl dimper ned. Vissa andra aktörer jag pratat med lämnade offert på ungefär hälften av vad detta landat på, men då med en massa förbehåll och olika saker som tillkommer. Offerten från Dåderman inkluderade allt arbete och det är samma belopp på fakturan (frånsett tydligt kommunicerade tillägg) - imponerande!

SIMON F

26 aug, 2022

5 / 0

Vi är extremt nöjda med Dåderman. Vi gjorde en stor renovering av Kök, 2 x badrum och hall. Vi har mycket höga krav när det gäller kvalitet / finish och Dåderman levererade över förväntan. Dessutom höll man alla tider och det var utmärkt kommunikation från start till mål. Det här är en proffsfirma rakt igenom. Gratulerar alla som får Maciej som projektledare.

Nils Johan N

25 apr, 2022

5 / 0

mycket bra, väldigt hög kvalitet i leverans, jättebra service, och höll tider som utlovats

KENNETH L

21 jan, 2022

Hur mycket kostar en badrumsrenovering Stockholm?

Ta reda på vad en badrumsrenovering kostar snabbt och enkelt genom att använda vårt offertformulär eller kontakta några av våra medarbetare på telefonnummer 08 630 01 15. De diskuterar gärna badrumsrenovering med dig och kommer fram till den bästa lösningen för ditt badrum i Stockholm.

Offertförfrågan Kontakta oss