Badrumsrenovering i Stockholm – Steg för steg guide

Dåderman renoverar både kök & badrum. Vi genomför varje år flera hundra badrumsrenoveringar i Stockholm och vi får ofta frågor om hur renoveringarna går till. I denna guide förklarar vi de vanligaste faserna vid en badrumsrenovering så att du som privatperson kan känna dig trygg med utförandet.

Guide till badrumsrenovering i Stockholm

Hur går en Badrumsrenovering i Stockholm till?

Att renovera badrum är en process som alltid är unik. Vi kan aldrig vara säkra på vad som finns bakom väggar och under golv när de har rivits.
I vissa fall måste man byta ut allt, inklusive de befintliga avloppsrören.  Det kan även vara så att det befintliga regelverket måste bytas ut i både väggar och golv. Vill du veta mer om hur en badrumsrenovering går till från första mötet till färdigt resultat?

Följ med på ett av våra referensprojekt.
En badrumsrenovering i Stockholm som utfördea hemma hos Alexandra Rapaport, här visar vi hur det kan se ut under en renovering, genom hela projekttiden.
Alexandra berättar också hur hon upplevde vårt arbetet och vilka moment som var extra viktiga för henne.

Inför din badrumsrenovering Stockholm

Saker som kan vara bra att tänka på innan första dagen:

 • Är det något av inredningen som ska sparas eller vilka inköp behövs?
 • Vill ni att vi ska hämta inredning eller kakel, behöver vi ordernummer eller kvitton.
  Vi vill gärna att inredningen finns på plats när vi påbörjar arbetet. Därför är det bra att se om det är leveranstider på önskade varor.
  Lämnar ni beställningen till oss sköter vi all orderhantering och logistik.
 • Ska ni ha något eluttag för t ex hårtork, eltandborste eller rakapparat?
 • Kommer vi åt vattenavstängningen eller behövs det en nyckel?
 • Behövs en anmälan till föreningen för renoveringen eller är det några specifika krav t.ex. BRF har?
 • En yta på ca 8 kvm i anslutning till badrummet är bra att kunna disponera för verktyg och byggnadsmaterial. Finns det någon lämplig plats?
 • Om du inte vet hur du vill ha ditt nya badrum, använd gärna galleriet på vår hemsida som en källa till inspiration. Galleriet innehåller hundratals fotografier på renoverade badrum, som säkert kommer ge dig många.

Gå även in på ”inför badrumsrenovering” för fler råd och tips.
Vi har även designers redo, att hjälpa er planera och ta fram alternativ på alla inredningsval.

Hur mycket kostar badrumsrenovering Stockholm?

Nöjda kunder utan extra kostnader

Om du anlitar oss för att renovera badrum Stockholm kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader på fakturan om jobbet har tagit längre tid eller har varit mer kostsamt för oss än vi trodde. Har vi räknat fel får vi stå för det. Vi lägger inte på för parkeringsböter, resekostnader eller sopavgifter. Med andra ord ingår det mesta i vårt fasta pris. När arbetet är färdigt städas hela badrummet och närliggande utrymmen. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda.

 

 

 

5 / 0

Vi hade väntat i över 10 år med renovering av tvättstuga och 2 badrum! Dåderman blev rekommenderad av en god vän som är plattsättare! Professionella, noggranna och service-minded! Vi är supernöjda!

PATRIK F

13 mar, 2020

5 / 0

Vi anlitade Dåderman efter en stor vattenskada i vår tvättstuga. Dåderman rev ut den gamla tvättstugan och den gjordes om till kombinerat badrum och tvättstuga. Vi la även till ett intilliggande badrum som skulle rivas ut och göras om till ”walk in closet”. Alla som jobbat hos oss har varit väldigt kunniga, engagerade och har även kommit med egna idéer och lösningar som inte vi tänkt på. Vi tycker det är bra att alla som arbetar är anställda av Dåderman så man inte behöver stanna av arbetet för att vänta in exempelvis elektriker från annan firma. Det har varit minst en kille hos oss varje dag men oftast flera. De har jobbat på snabbt och noggrant och alltid hållit rent och snyggt och städat efter sig varje dag. Vi är mer än nöjda med slutresultatet och vet var vi vänder oss om vi behöver renovera kök eller badrum igen 😊👍🏽.

Sara Helena F

11 feb, 2020

5 / 0

Kan absolut inte bli bättre!!! Dåderman renoverade mitt badrum, rev det gamla och byggde upp ett helt nytt. Full service från dag ett. Mycket professionella. Jan kom hem till mig och lämnade en offert, Robert kom och gick igenom hela renoveringen, Pavel var den som kom och kontrollerade arbetet, och Jarek var den som gjorde grovjobbet samt finputsningen. Dåderman plastade in allt med dammskydd, de skötte kontakten med min bostadsrättsförening, jag fick deras förnämliga rabatt på Kakelspecialisten (30%) och när allting var klart så fanns inte ett dammkorn kvar som visade att dom varit där. Jag kommer att anlita Dåderman för att renovera mitt kök också. Alex Björk

Alexander B

05 nov, 2019

Hur mycket kostar en badrumsrenovering Stockholm?

Ta reda på vad en badrumsrenovering kostar snabbt och enkelt genom att använda vårt offertformulär eller kontakta några av våra medarbetare på telefonnummer 08 630 01 15. De diskuterar gärna badrumsrenovering med dig och kommer fram till den bästa lösningen för ditt badrum i Stockholm.

Offertförfrågan Kontakta oss