Badrumsrenovering Sollentuna

Vi är experter på att renovera badrum i Sollentuna!

När det börjar bli dags att renovera ditt badrum i Sollentuna är Dåderman rätt val. Med hundratals referenser från utförda byggen och renoveringar av badrum vet du att du får ett badrum som passar din smak och som är byggt enligt dagens högt satta standard.

Sollentuna är en tillväxtkommun som just nu expanderar stort. Det byggs nya bostäder på ett flertal platser i kommunen och många äldre byggnader står inför att renoveras. Det spelar ingen roll om du bor i en lägenhet i Helenelund, en sekelskiftesvilla vid Edsviken eller ett radhus i Vaxmora. När badrummet ska byggas om är det kvalitet och gott hantverk som gäller.

När du väljer Dåderman som din partner för badrumsrenovering i Sollentuna kan du vara säker på att få ett badrum som passar in perfekt i din bostad – vare sig det handlar om en nyare eller en äldre byggnad. Vi lyssnar på vad du önskar skapa i din bostad och tar fram en lösning som passar både din smak och din plånbok. En lyxig SPA-oas i källaren eller en ny gästtoalett – vi på Dåderman får jobbet gjort!

Här bjuder vi på lite inspiration kring vad man kan göra för att få ett fräscht och modernt badrum i Sollentuna.

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Sollentuna

En badrumsdröm i blått

Som att surfa på en våg i söderhavet. I detta badrum, som skulle kunna passa perfekt i en lägenhet på Jaktstigen i Edsberg i Sollentuna, hamnar duschen i centrum. Med blå mosaik som klär in väggarna skapas en vacker skimrande effekt som bjuder in till en avslappnande dusch vid dagens slut. Duschen med både tak- och handdusch skyddas av tunna dörrar i glas. Golvet är klätt i lyxig marmor och den centrerade golvbrunnen är gömd under den exklusiva naturstenen.

Se mer från projektet

Badrum med blå mosaik och vitt kakel
Badkar i mörkt trä

En wellness-oas med badkar i mörkt trä

I detta unika badrum (kanske något för din villa i Norrviken?) har badkaret ramats in av exklusivt och vackert mörkt massivt trä. Detta skapar en fin kontrast till de stora vita kakelplattorna och golvets mörka klinkers. Det runda handfatet med modern armatur har fått en praktisk kommod med förvaringslådor som även de är i samma träslag som kring badkaret. Den praktiska handdukstorken nås från såväl badkaret som duschen och den klara glasväggen låter badrummet behålla sin känsla av rymd. De spotligths som sitter i taket ger badrummet ett behagligt ljus i komplement till det stora fönstret som ger naturligt ljusinsläpp.

Se mer från projektet

Minimalism med tvättpelare

I det här badrummet var utrymmet begränsat, men vi lyckades ändå planera in ett snyggt och minimalistiskt badrum med kombinerad tvättstuga. Här möter avlånga beigefärgade kakelplattor på väggarna de kvadratiska svarta klinkers med naturelief som valdes till golvet. En slags fondvägg har skapats med hjälp av svart mosaik. Handdukstorken av svart metall ger en exklusiv touch och förstärker kontrasten medan det inmurade lyxiga badkaret ger en känsla av exklusivitet. Det är som att stiga in i en annan värld för en stund. Tvättpelaren med både tvättmaskin och torktumlare erbjuder allt som behövs för familjens tvätthantering och har frigjort mer plats i resten av huset.

Se mer från projektet

Badrum med tvättmaskin och torktumlare
5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019

5 / 0

Dåderman har renoverat två badrum/toaletter. De har visat mycket stor professionalitet som företag. Allt från införäljning, planering och utförande av arbetet. Planerad tidsplan hölls fullt ut. Samtliga hantverkare var Dådermans egen personal och de fanns alltid någon hantverkare på plats. Aldrig att arbetet stod stilla. Hantverkarna visade stort engagemang och kunnande. Gjordes inköp av inventarier hos företag Dåderman har konto hos, så ombesörjde Dåderman allt frakt, vilket var mycket smidigt. Varje dag, innan dagen var slut, städades det och soppor och spill togs bort. Vi är mycket nöjda över slutresultat och kan varmt rekommendera Dåderman!

Tomas S

14 aug, 2019

5 / 0

Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Särskilda plus: + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv. + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset. + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert. + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.). + Punktliga + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss. + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer. + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat). + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv. Minus: Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något). Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag.

Niklas A

16 okt, 2018

Sollentuna – kommunen som har något för alla

Sollentuna är givetvis mer än fyra väggar med tak och ett nyrenoverat badrum. Sollentuna är en spännande kommun full av liv. Här hittar man ett stort antal företag, vackra naturområden med sjöar och en havsvik, moderna handelsplatser och ett gott utbud av kulturaktiviteter. Sollentuna är en kommun som präglas av öppenhet och valfrihet.

I Sollentuna möts olika kulturuttryck och gör den till en dynamisk och trivsam plats att bo på. Här finns ett stort kulturutbud för barn, ungdomar och vuxna. I Satelliten och på Kulturskolan kan barn och ungdomar dansa, spelar teater, lära sig att producera film eller spela instrument. Edsviks konsthall bjuder på spännande utställningar och evenemang. I Edsbergs slott hittar du en del av Musikhögskolan i Stockholm och på kommunens MC-museum kan du se ett 100-tal motorcyklar presenterade i en unik lokal. Kommunen har ett flertal bibliotek som erbjuder böcker, film, sagostunder och även språkcaféer för dem som vill lära sig svenska.

Sportutbudet är utmärkt med allt från en nyrenoverad simhall, ett flertal fräscha gym, gymnastik- och kampsportföreningar samt Sollentunavallen som är en stor sportarena med plats från allt från friidrott till ishockey. Såväl Edsviken som ett flertal av de totalt 7 sjöarna bjuder på fina badstränder. Det finns ridskolor och stallar med gott om plats för uteritt och stora strövområden, elljusspår med mera för den som gillar att sporta utomhus. Väsjöbacken för vintersport får heller inte glömmas.

En tredjedel av Sollentuna är natur och vissa områden är skyddade som naturreservat, bland annat delar av Rösjöskogen och Järvafältet. Här finns lokala matproducenter som arbetar för att bevara det gamla kulturlandskapet. Kommunen har ett rik historia med många fornlämningar och historiska byggnader.

Handelsplatser finns det heller ingen brist på. Kommunen har ett flertal köpcentrum, till exempel Stinsen och Sollentuna centrum som bjuder på ett stort antal butiker. Det finns även ett antal handelsplatser med större matvarubutiker, byggmarknader, möbelaffärer, elektronikbutiker med mera. I Sollentuna hittar du allt du kan tänkas behöva.

Lägenheter i Edsberg som inte har renoverats sedan de byggdes på 60-talet, villor i Norrviken som har 70-talets våtrumsmatta och det rosa badrumsporslinet kvar. Visst kan gamla badrum ha charm och vissa borde säkerligen K-märkas och bevaras för framtiden. Men hur praktiska är de egentligen? Ju äldre ett badrum är, desto större är risken att något händer med rör eller tätskikt. Snyggt är det sällan och badrum som har hängt med så länge brukar vara slitna och svåra att hålla rena och fräscha.

Om du känner att det börjar bli dags för badrumsrenovering i Sollentuna ska du anlita Dåderman. Vi hjälper dig att planera ett funktionellt och snyggt badrum som du kommer att trivas med.

Fakta Sollentuna

Sollentuna är en kommun belägen i södra Uppland. Kommunen hör till en av de mindre i Sverige till ytan, men ligger desto högre upp i listan gällande befolkningsmängd och denna förväntas växa rejält de närmaste åren. Sollentuna gränsar till kommunerna Upplands Väsby, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg, Stockholm och Järfälla.

Invånare: 70 899 (2016-09-30)
Yta: 55,83 km²
Politiskt styre: M, L och KD leder kommunen under mandatperioden 2014-2018
Officiell hemsida: https://www.sollentuna.se/

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss