Badrumsrenovering Sollentuna

När det är dags för badrumsrenovering i Sollentuna

När det börjar bli dags att renovera ditt badrum i Sollentuna är Dåderman rätt val. Med hundratals referenser från utförda byggen och renoveringar av badrum vet du att du får ett badrum som passar din smak och som är byggt enligt dagens högt satta standard.

Sollentuna är en tillväxtkommun som just nu expanderar stort. Det byggs nya bostäder på ett flertal platser i kommunen och många äldre byggnader står inför att renoveras. Det spelar ingen roll om du bor i en lägenhet i Helenelund, en sekelskiftesvilla vid Edsviken eller ett radhus i Vaxmora. När badrummet ska byggas om är det kvalitet och gott hantverk som gäller.

När du väljer Dåderman som din partner för badrumsrenovering i Sollentuna kan du vara säker på att få ett badrum som passar in perfekt i din bostad – vare sig det handlar om en nyare eller en äldre byggnad. Vi lyssnar på vad du önskar skapa i din bostad och tar fram en lösning som passar både din smak och din plånbok. En lyxig SPA-oas i källaren eller en ny gästtoalett – vi på Dåderman får jobbet gjort!

Här bjuder vi på lite inspiration kring vad man kan göra för att få ett fräscht och modernt badrum i Sollentuna.

Begär offert för badrumsrenovering

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Populära badrum i Sollentuna

En badrumsdröm i blått

Som att surfa på en våg i söderhavet. I detta badrum, som skulle kunna passa perfekt i en lägenhet på Jaktstigen i Edsberg i Sollentuna, hamnar duschen i centrum. Med blå mosaik som klär in väggarna skapas en vacker skimrande effekt som bjuder in till en avslappnande dusch vid dagens slut. Duschen med både tak- och handdusch skyddas av tunna dörrar i glas. Golvet är klätt i lyxig marmor och den centrerade golvbrunnen är gömd under den exklusiva naturstenen.

Se mer från projektet

Badrum med blå mosaik och vitt kakel
Badkar i mörkt trä

En wellness-oas med badkar i mörkt trä

I detta unika badrum (kanske något för din villa i Norrviken?) har badkaret ramats in av exklusivt och vackert mörkt massivt trä. Detta skapar en fin kontrast till de stora vita kakelplattorna och golvets mörka klinkers. Det runda handfatet med modern armatur har fått en praktisk kommod med förvaringslådor som även de är i samma träslag som kring badkaret. Den praktiska handdukstorken nås från såväl badkaret som duschen och den klara glasväggen låter badrummet behålla sin känsla av rymd. De spotligths som sitter i taket ger badrummet ett behagligt ljus i komplement till det stora fönstret som ger naturligt ljusinsläpp.

Se mer från projektet

Minimalism med tvättpelare

I det här badrummet var utrymmet begränsat, men vi lyckades ändå planera in ett snyggt och minimalistiskt badrum med kombinerad tvättstuga. Här möter avlånga beigefärgade kakelplattor på väggarna de kvadratiska svarta klinkers med naturelief som valdes till golvet. En slags fondvägg har skapats med hjälp av svart mosaik. Handdukstorken av svart metall ger en exklusiv touch och förstärker kontrasten medan det inmurade lyxiga badkaret ger en känsla av exklusivitet. Det är som att stiga in i en annan värld för en stund. Tvättpelaren med både tvättmaskin och torktumlare erbjuder allt som behövs för familjens tvätthantering och har frigjort mer plats i resten av huset.

Se mer från projektet

Badrum med tvättmaskin och torktumlare
5 / 5

Vi har helrenoverat vår tvättstuga på cirka 8 kvm och är verkligen helnöjda med resultatet. Proffsigt utförande och bemötande hela tiden. Rent och snyggt på arbetsplatsen och runt omkring och oerhört noggrann hantverkare. De var klara i tid och resultatet blev ännu bättre än vi hade hoppats på.

Svante U

15 Okt, 2017

4 / 5

Anlitade Dåderman för totalrenovering av badrum. Arbetet genomfördes snabbt och med hög kvalitet. Hantverkaren som gjorde merparten av arbetet var professionell, noggrann och höll rent och snyggt omkring sig. Projektledaren hörde snabbt av sig då det fanns frågor. Ibland skedde smärre missar i kommunikationen men ingenting allvarligt. Renoveringen avslutades snabbare än vad som överenskommits. Skulle anlita Dåderman igen i framtiden.

Ann L

04 Okt, 2017

5 / 5

Vi anlitade Dåderman för att bygga om och renovera vår tvättstuga på ca 6 kvm. Vi skulle få till den så att den inte bara fungerar som en tvättstuga utan även som en grovingång med dusch för våra smutsiga hundar. Var lite orolig för hur detta skulle fungera då man hört mycket om hantverkare. Allt flöt på mycket smidigt från planering till färdigställning. De vägra göra några utav de lösningar som vi tänkt oss då de sa att vi skulle ångra oss, vilket jag är helt övertygad om att vi hade. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi hade en mycket trevlig och pålitlig arbetare som utförde jobbet och gjorde det där lilla extra. Absolut inget slarv Mitt självklara val när nästa våtrum skall fixas är Dåderman utan tvekan.

Susanne Ö

29 Sep, 2017

Sollentuna – kommunen som har något för alla

Sollentuna är givetvis mer än fyra väggar med tak och ett nyrenoverat badrum. Sollentuna är en spännande kommun full av liv. Här hittar man ett stort antal företag, vackra naturområden med sjöar och en havsvik, moderna handelsplatser och ett gott utbud av kulturaktiviteter. Sollentuna är en kommun som präglas av öppenhet och valfrihet.

I Sollentuna möts olika kulturuttryck och gör den till en dynamisk och trivsam plats att bo på. Här finns ett stort kulturutbud för barn, ungdomar och vuxna. I Satelliten och på Kulturskolan kan barn och ungdomar dansa, spelar teater, lära sig att producera film eller spela instrument. Edsviks konsthall bjuder på spännande utställningar och evenemang. I Edsbergs slott hittar du en del av Musikhögskolan i Stockholm och på kommunens MC-museum kan du se ett 100-tal motorcyklar presenterade i en unik lokal. Kommunen har ett flertal bibliotek som erbjuder böcker, film, sagostunder och även språkcaféer för dem som vill lära sig svenska.

Sportutbudet är utmärkt med allt från en nyrenoverad simhall, ett flertal fräscha gym, gymnastik- och kampsportföreningar samt Sollentunavallen som är en stor sportarena med plats från allt från friidrott till ishockey. Såväl Edsviken som ett flertal av de totalt 7 sjöarna bjuder på fina badstränder. Det finns ridskolor och stallar med gott om plats för uteritt och stora strövområden, elljusspår med mera för den som gillar att sporta utomhus. Väsjöbacken för vintersport får heller inte glömmas.

En tredjedel av Sollentuna är natur och vissa områden är skyddade som naturreservat, bland annat delar av Rösjöskogen och Järvafältet. Här finns lokala matproducenter som arbetar för att bevara det gamla kulturlandskapet. Kommunen har ett rik historia med många fornlämningar och historiska byggnader.

Handelsplatser finns det heller ingen brist på. Kommunen har ett flertal köpcentrum, till exempel Stinsen och Sollentuna centrum som bjuder på ett stort antal butiker. Det finns även ett antal handelsplatser med större matvarubutiker, byggmarknader, möbelaffärer, elektronikbutiker med mera. I Sollentuna hittar du allt du kan tänkas behöva.

Lägenheter i Edsberg som inte har renoverats sedan de byggdes på 60-talet, villor i Norrviken som har 70-talets våtrumsmatta och det rosa badrumsporslinet kvar. Visst kan gamla badrum ha charm och vissa borde säkerligen K-märkas och bevaras för framtiden. Men hur praktiska är de egentligen? Ju äldre ett badrum är, desto större är risken att något händer med rör eller tätskikt. Snyggt är det sällan och badrum som har hängt med så länge brukar vara slitna och svåra att hålla rena och fräscha.

Om du känner att det börjar bli dags för badrumsrenovering i Sollentuna ska du anlita Dåderman. Vi hjälper dig att planera ett funktionellt och snyggt badrum som du kommer att trivas med.

Fakta Sollentuna

Sollentuna är en kommun belägen i södra Uppland. Kommunen hör till en av de mindre i Sverige till ytan, men ligger desto högre upp i listan gällande befolkningsmängd och denna förväntas växa rejält de närmaste åren. Sollentuna gränsar till kommunerna Upplands Väsby, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg, Stockholm och Järfälla.

Invånare: 70 899 (2016-09-30)
Yta: 55,83 km²
Politiskt styre: M, L och KD leder kommunen under mandatperioden 2014-2018
Officiell hemsida: https://www.sollentuna.se/

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss