Funderar du på att renovera eller bygga en ny tvättstuga?

Få din tvättstuga byggd av proffs

Vi hjälper dig att bygga en funktionell tvättstuga med dina behov och önskemål som utgångspunkt. Vi ansvarar för renoveringen av ditt tvättrum hela vägen från inspiration till installation.

Hos oss på Dåderman finns det behöriga kompetenser från VVS-montörer och elektriker till plattsättare som noggrant och professionellt tar hand om ditt hem. Lägg din renovering i våra händer, vi fokuserar på att skapa en tvättstuga med god kvalité och att du känner dig bekväm under hela processen.

Störst i Sverige på våtrumsrenovering

Våra anställda är behöriga inom vatteninstallation med expertis på varje område för alla sorters renoveringar av våtutrymmen. Med vår breda kunskap vägleder vi dig igenom val av material och tekniska lösningar för att genomföra dina idéer även om det gäller flytt av ett fönster, riva en vägg eller installera ett ljus- samt ljudsystem. Inget projekt är för avancerat för vårt team. Du som kund hos oss får ta del av en rabatt hos våra partners med sortiment av kakel, klinker, badrumsmöbler och andra relevanta detaljer. Vi ser till att din beställning hos våra partners levereras direkt hem till din dörr.

Uppdaterade på branschregler

Känn ingen press över att hålla koll på regler och rekommendationer när det gäller renovering och arbetssätt. Vi på Dåderman arbetar ständigt med att vara uppdaterade på det senaste som kommer från myndigheter och branschorganisationer för att alltid bruka det arbetssätt som är det bästa.

Trygghet under hela ombyggnaden

För oss är det viktigt att du känner dig trygg hela vägen till mål, därför tror vi på regelbunden och tydlig kommunikation och tillhandahåller därmed en arbetsledare som under 40 timmar i veckan finns tillgänglig under byggprojektet i ditt hem. Arbetsledarens roll är även att se till så att arbetet flyter på och att projektet håller tidsplanen som utlovats i vår offert.

Om du anlitar oss kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader på din faktura om vårt jobb tar längre tid än vi utlovat. Vi vill alltid bemöta dig halvvägs och om vi räknat fel får vi stå för det. Vi vet att man vill börja använda sitt nyrenoverade hem direkt när det är klar, därför städar vi alltid av ditt tvättrum ordentligt och plockar bort all skyddsutrustning så att du kan kan använda dig av det så snabbt som möjligt. Resultatet blir ett nystädat och renoverat hem redo för användning.