Frågor & svar

Varför välja Dåderman?

Dåderman garanterar alltid sina kunder trygghet och kvalité. All vår personal är fastanställd och har den utbildning som krävs för att bygga våtrum. Vi gör aldrig något som vi inte har behörighet för och kan därför lova våra kunder badrum och kök byggda på korrekt sätt. Alla våra kök och badrum kommer med 5 års garanti.

Eftersom vi är specialiserade på kök och badrum kan vi försäkra dig som kund om professionalitet och kompetens. Varje år gör Dåderman ca 500 nya badrum och kök till nöjda kunder.

Liten bastu i badrum

Hur går det till då man beställer ett badrum?

När du ringer till oss bokar du ett möte med en av våra kompetenta säljare. På utsatt tid kommer vi hem till dig för att bilda en uppfattning om vad du vill göra och ge svar på dina frågor inför renoveringen. Efter att tillsammans kommit fram till en bra lösning som du är nöjd med skriver vi sedan en offert som skickas till dig. Därefter godkänner kunden och kort efter påbörjas renoveringen.

Hur lång tid måste man vänta från då att man anlitar Dåderman till att renoveringen startas?

Hur lång tid det tar innan ett projekt kan påbörjas beror lite på hur hög belastning vi har just då. Generellt kan man säga att en renovering brukar vara igång inom 2 månader från det att Dåderman fått in en beställning. Självklart gäller detta endast om kunden önskar att renoveringen ska påbörjas så snart som möjligt. Annars bestäms en tid för planerad renovering då det passar kunden.

Behörighet för våtrum, vad är det?

Företag som har behörighet för våtrum är utbildade av Byggkermaikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV. Med behörigheten har vi på Dåderman rätt att utfärda Byggkermaikrådets kvalitétsdokument som visar att badrummet har byggts på ett fackmässigt sätt. Allt för att garantera våra kunder trygghet och renoveringar av högsta kvalité.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering respektive köksrenovering?

Det är svårt att säga hur lång tid en renovering tar eftersom det är olika från projekt till projekt. Det man kan säga är att en standard badrumsrenovering tar ungefär 3-4 veckor medan en köksrenovering tar minst 3 veckor.

Måste brunnen alltid bytas ut vid en badrumsrenovering?

Vi byter alltid brunnen då vi renoverar ett badrum. Detta är enbart för kundens säkerhet och för att höja kvalitén på resultatet. Våra badrum ska hålla en livstid. Inte behöva bytas ut 5 år senare. Alla brunnar gjorda innan 1992 måste enligt regelverk bytas ut vid renovering.

Hur stökigt kommer det att bli?

Vi gör alltid vårt absolut bästa för att skydda och täcka de ytor vi inte arbetar på. Förutsatt att det finns ett annat badrum i huset är det fullt möjligt att bo kvar under tiden renoveringen pågår. Vi plockar alltid undan och städar efter oss då vi går för dagen. Något våra kunder uppskattar mycket.

Kan jag köpa mitt eget material inför renoveringen?

Kunden tittar alltid ut och beställer hem eget kakel, klinker och inredning. Resterande material står Dåderman för. Detta för att vi använder oss av det material som vi vet passar bäst för just ditt badrum och som vi har stor erfarenhet och kunskap av.

Kan man använda sig av vilket material som helst i ett badrum?

Nej. Alla material som används i ett badrum måste vara icke organiska och anpassade för våtrumsmiljö.

Vill du veta mer?

Kom i kontakt med våra säljproffs!

Ring 08 630 01 15