Badrum
07 februari, 2018

Badrumstrender 2018

Trender kommer och går, och så även vad gäller badrumsinredning. Vad är nytt för 2018, och vilka trender från 2017 hänger sig kvar? Nedan har vi listat några av de badrumstrender som kommer att synas mest under 2018 och framåt.

Detaljer i svart

Detaljer i svarta toner är trendigare än någonsin. Välj en handfatskommod i svart, eller skapa ett enhetligt intryck genom att välja handdukstork, blandare, lampor och knoppar i svart.

Runda speglar

Runda speglar dominerar på spegelfronten under 2018, gärna kompletterad med effektbelysning. De runda speglarna finns i många olika storlekar och utföranden. Önskar du en riktigt trendig spegel kan du välja ett spegelskåp i plåt med dold eller öppen förvaring.

Pasteller

Pasteller i matta toner är en av de trender som håller i sig även under 2018. Mjuka pasteller i olika färger går bra att kombinera och skapar dessutom en härlig kontrast mot hårdare material. Har du valt kakel och klinker i svart och vitt kan en handfatskommod i rosa eller blått liva upp badrummet. Väljer du inredning i en mer neutral färgskala kan du styla badrummet med badrumstextilier och andra accessoarer i pastell.

Mässing

Detaljer i mässing är här för att stanna även under 2018. Mässingdetaljer tillför en känsla av lyx i badrummet. Blandare, golvbrunn och handdukstork- det mesta finns att få med en gyllene finish.

Naturnära toner

Efter flera år med badrumsinredning i vitt och grått börjar vi nu se mer badrumsinredning i naturnära toner som sand och ljust trä. I badrummen kombineras hållbara material som sten, glas och trä. Dessutom har växter fått flytta in i badrummen.

Kakel och klinker

Vad gäller kakel och klinker så är marockanska mönster fortsatt populärt, liksom kakel och klinker i hexagonformat. Liggande vitt kakel och vita 15×15 plattor med svart fog är ett fortsatt säkert kort, både i badrummet och i köket.

 

Bilderna i inlägget är hämtade från INR:s hemsida. Klicka här för att se hela deras katalog.

Kakel och klinker finns att beställa hos Konradssons kakel.

Dela blogginlägg

Upptäck mer

Läs fler av våra inlägg om renovering