Badrumsrenovering Vallentuna

Vi är experter på att renovera badrum i Vallentuna!

När det börjar bli dags att göra något åt det gamla slitna badrummet ska du vända dig till ett proffs! Vi på Dåderman bygg & badrum har gott om referenser att visa då vi utför flera hundra badrumsrenoveringar per år. Med en rejäl personalstab med gedigen utbildning, nödvändiga certifikat och framför allt erfarenhet kan du vara säker på att få ett riktigt bra badrum. Oss kan du lätt räkna till proffsen.

Låt dig inspireras av några av de badrumsrenoveringar vi har utfört i referenserna nedan. Kanske hittar du något som skulle kunna passa hemma hos dig. Även om utseendet förstås ska bli snyggt så är det absolut viktigaste när man bygger ett badrum att underarbetet blir minutiöst utfört. Försäkringsbolag ställer rejält höga krav på fuktspärrar och en hållbar struktur. Det bör självklart även du göra, då en vattenskada både brukar bli dyr och är jobbig att reparera. Anlitar du oss kan du vara säker på att bygget blir gjort enligt gällande regler. Det kan du se genom att vi är certifierade av Byggkeramikrådet.

Vallentuna växer just nu tack vare några större byggprojekt som har initierats för att skapa fler bostäder, men det sker ändå i en relativt lugn takt jämfört med grannkommunerna som fullkomligen håller på att explodera. Badrumsenovering eller nybygge – vi på Dåderman ser till att du får det badrum som just du vill ha i din bostad i Vallentuna!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Vallentuna

Stilfullt lyxbadrum med bastu

Detta badrum på övervåningen i en villa i Vallentuna bjuder på lyx i form av en platsbyggd bastu och möblemang i massiv ek. Snedtaket i utrymmet gjorde att vi fick tänka till lite extra för att få till en passande lösning som gav alla de funktioner som beställaren önskade. Här finns förvisso inget badkar då önskemålet om bastu helt enkelt vägde tyngre. Matt vitt kakel med stora plattor möter små strimmor av rektangulär, svart mosaik. Takfönstren släpper in rikligt med ljus och den snyggt mönstrade duschväggen, den vägghängda toalettstolen och väggskåpen ger en extra luftig känsla. De små, runda handfaten ger ett särpräglat uttryck och gott om förvaringsplats på bänken de är inbyggda i.

Se mer från projektet

Badrum med blå mosaik och vitt kakel
Färgstarkt badrum med mönstrat klinker

En air av tidigt 1900-tal

Välkommen till ett drömbadrum som andas både art deco och nygotik. Ett härligt lila badkar med guldtassar harmonierar vackert med de blyinfattade glasrutorna i mjuka toner. Även badkarsblandaren, armaturen vid tvättfatet och toalettstolen har detaljer som är hämtade från svunna tider – samtliga i samma guldton som badkarets tassar. Golvet följer det tidiga 1900-talets högsta mode med ett orientaliskt mönstrade klinkers och den romantiska spegeln blir till en vacker detalj, utan att kännas kitchig. Stilen må hämta mycket från förr, men funktionaliteten och de praktiska lösningarna är helt och hållet moderna. Det här är ett badrum som respekterar det äldre husets stil samtidigt som det fungerar idag. Om du har ett äldre hus i Vallentuna kan du säkert hitta inspiration här.

Se mer från projektet

Minimalism med mycket att erbjuda

Ett härligt nordiskt ljust badrum där man har valt mörkt gråmelerad mosaik för att sätta en accent. Tack vare de vita kakelplattorna i stort format känns rummet stort och luftigt. Den vägghängda toalettstolen och badrumsskåpet samt de svängbara duschväggarna gör badrummet extra lätt att hålla rent. Ljusinsläppet från det härligt stora fönstret bjuder in till långa bad där man kan njuta av utsikten. Sist men inte minst har vi den härliga regnduschen som på ett enkelt vis erbjuder en lyxig detalj. Vad sägs om en liknande lösning till din egen lägenhet?

Se mer från projektet

Inmurat badkar och vägghängd toalett
5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019

5 / 0

Dåderman har renoverat två badrum/toaletter. De har visat mycket stor professionalitet som företag. Allt från införäljning, planering och utförande av arbetet. Planerad tidsplan hölls fullt ut. Samtliga hantverkare var Dådermans egen personal och de fanns alltid någon hantverkare på plats. Aldrig att arbetet stod stilla. Hantverkarna visade stort engagemang och kunnande. Gjordes inköp av inventarier hos företag Dåderman har konto hos, så ombesörjde Dåderman allt frakt, vilket var mycket smidigt. Varje dag, innan dagen var slut, städades det och soppor och spill togs bort. Vi är mycket nöjda över slutresultat och kan varmt rekommendera Dåderman!

Tomas S

14 aug, 2019

5 / 0

Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Särskilda plus: + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv. + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset. + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert. + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.). + Punktliga + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss. + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer. + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat). + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv. Minus: Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något). Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag.

Niklas A

16 okt, 2018

I Vallentuna hörs historiens vingslag

Med ett välbevarat och levande kulturlandskap som har tusentals år på nacken är Vallentuna en kommun där du definitivt kan höra historiens vingslag. Där stora delar av Stockholm just nu växer kraftigt och expanderar till att bli mer stadsliknande bibehåller Vallentuna stora delar av sin natur, tack vare att det finns många gårdar med lång tradition. En annan spännande sak med Vallentuna är att det är den kommun i Sverige som har flest runstenar totalt. Här levde och verkade vikingar och gjorde avtryck både före och efter att landet kristnades.

Det betyder dock inte att Vallentuna är en kommun som har halkat på efterkälken – nej här finns såväl kulturhus som ishallar och sportplatser, ett rikt kulturutbud och spännande små butiker som är utstpridda över kommunen. Det finns gott om plats för entreprenörer och företag som vill slå sig ner här. Vallentuna är en kommun som erbjuder andrum i det annars hektiska Stockholm.

Vi på Dåderman vill gärna hjälpa dig att få ditt drömbadrum i Vallentuna – oavsett om du bor i ett radhus eller en rejäl villa på en hästgård. Vi tar fram en lösning som passar dig och din livsstil perfekt. Direkt ur ridstövlarna i farstun och in i den förvärmda bastun? Inget problem, vi tar fram lösningen för dig!

Varmt välkommen att kontakta Dåderman för att påbörja bygget av ditt drömbadrum redan idag!

Fakta Vallentuna

Vallentuna är med sina 91,2 invånare/km² en relativt glesbefolkad ort bland kommunerna kring Stockholm. Detta beror delvis på att kommunen har ett antal större gårdar med lantbruks- och skogsmark. Till skillnad från många andra Stockholmskommuner har man lyckats bibehålla sin identitet av en plats som ger andrum och tid för lantliv, samtidigt som det är nära in till storstadens puls.

Invånare: 32 626 (2016-09-30)
Yta: 368,45 km²
Politiskt styre: Vallentunas kommunstyrelse är fördelad mellan partierna M, C, L, KD, S och MP under mandatperioden 2014-2018.
Officiell hemsida: http://www.vallentuna.se/

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss