Badrumsrenovering Vallentuna

Vi är experter på att renovera badrum i Vallentuna!

När det börjar bli dags att renovera det gamla slitna badrummet ska du vända dig till ett proffs! Vi på Dåderman bygg & badrum har gott om referenser att visa då vi utför flera hundra badrumsrenoveringar per år. Med en rejäl personalstab med gedigen utbildning, nödvändiga certifikat och framför allt erfarenhet kan du vara säker på att få ett riktigt bra badrum. Oss kan du lätt räkna till proffsen.

Låt dig inspireras av några av de badrumsrenoveringar vi har utfört i referenserna nedan. Kanske hittar du något som skulle kunna passa hemma hos dig. Även om utseendet förstås ska bli snyggt så är det absolut viktigaste när man bygger ett badrum att underarbetet blir minutiöst utfört. Försäkringsbolag ställer rejält höga krav på fuktspärrar och en hållbar struktur. Det bör självklart även du göra, då en vattenskada både brukar bli dyr och är jobbig att reparera. Anlitar du oss kan du vara säker på att bygget blir gjort enligt gällande regler. Det kan du se genom att vi är certifierade av Byggkeramikrådet.

Vallentuna växer just nu tack vare några större byggprojekt som har initierats för att skapa fler bostäder, men det sker ändå i en relativt lugn takt jämfört med grannkommunerna som fullkomligen håller på att explodera. Badrumsenovering eller nybygge – vi på Dåderman ser till att du får det badrum som just du vill ha i din bostad i Vallentuna!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Vallentuna

Stilfull badrumsrenovering med bastu i Vallentuna

Detta badrum på övervåningen i en villa i Vallentuna bjuder på lyx i form av en platsbyggd bastu och möblemang i massiv ek. Snedtaket i utrymmet gjorde att vi fick tänka till lite extra för att få till en passande lösning som gav alla de funktioner som beställaren önskade. Här finns förvisso inget badkar då önskemålet om bastu helt enkelt vägde tyngre. Matt vitt kakel med stora plattor möter små strimmor av rektangulär, svart mosaik. Takfönstren släpper in rikligt med ljus och den snyggt mönstrade duschväggen, den vägghängda toalettstolen och väggskåpen ger en extra luftig känsla. De små, runda handfaten ger ett särpräglat uttryck och gott om förvaringsplats på bänken de är inbyggda i.

Se mer från projektet

Badrum med blå mosaik och vitt kakel i Vallentuna
renovera ett färgstarkt badrum i Vallentuna

En air av tidigt 1900-tal

Välkommen till ett drömbadrum i Vallentuna som andas både art deco och nygotik. Ett härligt lila badkar med guldtassar harmonierar vackert med de blyinfattade glasrutorna i mjuka toner. Även badkarsblandaren, armaturen vid tvättfatet och toalettstolen har detaljer som är hämtade från svunna tider – samtliga i samma guldton som badkarets tassar. Golvet följer det tidiga 1900-talets högsta mode med ett orientaliskt mönstrade klinkers och den romantiska spegeln blir till en vacker detalj, utan att kännas kitchig. Stilen må hämta mycket från förr, men funktionaliteten och de praktiska lösningarna är helt och hållet moderna. Det här är ett badrum som respekterar det äldre husets stil samtidigt som det fungerar idag. Om du har ett äldre hus i Vallentuna kan du säkert hitta inspiration här.

Se mer från projektet

Minimalism med mycket att erbjuda

Ett härligt nordiskt ljust badrum där man har valt mörkt gråmelerad mosaik för att sätta en accent. Tack vare de vita kakelplattorna i stort format känns rummet stort och luftigt. Den vägghängda toalettstolen och badrumsskåpet samt de svängbara duschväggarna gör badrummet extra lätt att hålla rent. Ljusinsläppet från det härligt stora fönstret bjuder in till långa bad där man kan njuta av utsikten. Sist men inte minst har vi den härliga regnduschen som på ett enkelt vis erbjuder en lyxig detalj. Vad sägs om en liknande lösning till din egen lägenhet?

Se mer från projektet

Badrumsrenovering i Vallentuna
5 / 0

Anlitade Dåderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vårt fritidshus i skärgården. De var inte billigaste offerten, men man får vad man betalar för: Dåderman var väldigt lätta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstå våra behov och önskemål. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sälja på oss saker vi inte ville ha. Väldigt bra samarbete med projektledaren, och också med designern som hjälpte oss. När byggnationen startade passade vi på att be om offert för elbyte också, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, så genomfördes det lika enkelt och smärtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.

CHRISTIAN G

15 jul, 2020

5 / 0

Vi hade väntat i över 10 år med renovering av tvättstuga och 2 badrum! Dåderman blev rekommenderad av en god vän som är plattsättare! Professionella, noggranna och service-minded! Vi är supernöjda!

PATRIK F

13 mar, 2020

5 / 0

Vi anlitade Dåderman efter en stor vattenskada i vår tvättstuga. Dåderman rev ut den gamla tvättstugan och den gjordes om till kombinerat badrum och tvättstuga. Vi la även till ett intilliggande badrum som skulle rivas ut och göras om till ”walk in closet”. Alla som jobbat hos oss har varit väldigt kunniga, engagerade och har även kommit med egna idéer och lösningar som inte vi tänkt på. Vi tycker det är bra att alla som arbetar är anställda av Dåderman så man inte behöver stanna av arbetet för att vänta in exempelvis elektriker från annan firma. Det har varit minst en kille hos oss varje dag men oftast flera. De har jobbat på snabbt och noggrant och alltid hållit rent och snyggt och städat efter sig varje dag. Vi är mer än nöjda med slutresultatet och vet var vi vänder oss om vi behöver renovera kök eller badrum igen 😊👍🏽.

Sara Helena F

11 feb, 2020

I Vallentuna hörs historiens vingslag

Med ett välbevarat och levande kulturlandskap som har tusentals år på nacken är Vallentuna en kommun där du definitivt kan höra historiens vingslag. Där stora delar av Stockholm just nu växer kraftigt och expanderar till att bli mer stadsliknande bibehåller Vallentuna stora delar av sin natur, tack vare att det finns många gårdar med lång tradition. En annan spännande sak med Vallentuna är att det är den kommun i Sverige som har flest runstenar totalt. Här levde och verkade vikingar och gjorde avtryck både före och efter att landet kristnades.

Det betyder dock inte att Vallentuna är en kommun som har halkat på efterkälken – nej här finns såväl kulturhus som ishallar och sportplatser, ett rikt kulturutbud och spännande små butiker som är utstpridda över kommunen. Det finns gott om plats för entreprenörer och företag som vill slå sig ner här. Vallentuna är en kommun som erbjuder andrum i det annars hektiska Stockholm.

Vi på Dåderman vill gärna hjälpa dig att få ditt drömbadrum i Vallentuna – oavsett om du bor i ett radhus eller en rejäl villa på en hästgård. Vi tar fram en lösning som passar dig och din livsstil perfekt. Direkt ur ridstövlarna i farstun och in i den förvärmda bastun? Inget problem, vi tar fram lösningen för dig!

Varmt välkommen att kontakta Dåderman för att påbörja bygget av ditt drömbadrum redan idag!

Fakta Vallentuna

Vallentuna är med sina 91,2 invånare/km² en relativt glesbefolkad ort bland kommunerna kring Stockholm. Detta beror delvis på att kommunen har ett antal större gårdar med lantbruks- och skogsmark. Till skillnad från många andra Stockholmskommuner har man lyckats bibehålla sin identitet av en plats som ger andrum och tid för lantliv, samtidigt som det är nära in till storstadens puls.

Invånare: 32 626 (2016-09-30)
Yta: 368,45 km²
Politiskt styre: Vallentunas kommunstyrelse är fördelad mellan partierna M, C, L, KD, S och MP under mandatperioden 2014-2018.
Officiell hemsida: http://www.vallentuna.se/

Här renoverar vi badrum

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss