Badrumsrenovering Täby

Rätt partner för din badrumsrenovering i Täby

En badrumsrenovering är inget som görs i en handvändning. Dels måste du tänka igenom vilken stil du vill ha, hur stort utrymme som finns till förfogande och vilka funktioner du absolut vill få med. Somliga nöjer sig med en dusch och ett praktiskt tvättställ medan andra ser det som mer eller mindre livsnödvändigt med bastu eller bubbelbadkar. Oavsett vem du är så kan vi på Dåderman hjälpa dig att få det badrum i Täby som du drömmer om.

Täby är hemmaplan för oss då vi redan har utfört ett stort antal badrumsrenoveringar här. Totalt sett har vi byggt och renoverat hundratals badrum, så vi vet vad som fungerar i olika utrymmen. Det som alltid fungerar är hög kvalitet på både materialen och hantverket och det får du när du väljer oss.

Då Täby ligger nära Stockholm hör denna kommun till de platser där det just nu byggs och renoveras mycket. Bostäder som har ett nytt och fräscht badrum stiger i värde om du skulle vara ute efter att sälja. Men självklart ska ditt nya badrum först och främst byggas för dig själv och ge dig en trivsam och praktisk plats i hemmet för att duscha, bada eller bara njuta.

Vänd dig till oss på Dåderman så berättar vi mer om hur vi kan ta fram ett badrum som är rätt för just dig. Nedan hittar du exempel på några badrumsrenoveringar som vi har gjort i Täby. Låt dig inspireras och hör sedan av dig till oss så sätter vi igång!

Begär offert för badrumsrenovering

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Täby

Brun mosaik med skimmer

Det här badrummet som vi byggde i Täby Kyrkby möts skimrande mosaik i chokladbruna toner och enkelt vitt kakel för att skapa ett sofistikerat och klassiskt badrum. Tack vare de naturliga tonerna i både kaklet, mosaiken och trähyllorna vid de dubbla tvättställen är detta badrum mycket enkelt att förändra karaktären hos med hjälp av textilier. Fräscha och lätta färgtoner under vår och sommar passar lika bra som en mörkare eller varmare ton under höst och vinter. Den stora spegeln ger en känsla av extra rymd i rummet och den kromade, kantigt formade handdukstorken är både snygg och praktisk. Väggnischen i duschen ger smart förvaring utan att behöva hänga upp en hylla och på mosaikbänken vid fönstret kan man både sitta och förvara badrumsartiklar.

Se mer från projektet

Snyggt badrum med brun mosaik
Lyxigt badrum med grön mosaik

Högteknologi med gröna accenter

Badkar med LED-ljus i nederkanten, infälld väggbelysning och stor regndusch. I detta exklusiva badrum kan man njuta fullt ut. Platsbyggda hyllor, skåp och möbler har anpassats helt efter kundens önskemål och skapar extra plats samtidigt som badrummet är mycket enkelt att städa. Lösningarna för belysningen är mer avancerade än vad ögat först avslöjar. Rörelsesensorer vid golvet tänder ett mjukt sken när man kliver in i badrummet och ljussättningen i rummet kan anpassas utifrån den stämning man önskar – från mysbelysning för kvällsbad till full styrka när man behöver se extra bra. Exklusivt badrumsporslin och armaturer ramar in helhetsintrycket och skapar ett badrum som kommer att skänka trivsel i många år framöver.

Se mer från projektet

Barnvänligt med hörnbadkar

Även enklare färgsättningar och material kan skapa ett trivsamt och barnvänligt badrum. Här skapar inbyggda hyllor och en bänk en praktiskt plats för barnföräldrar att ha full uppsikt över badkaret och tillgång till handdukar och schampo inom armlängds avstånd. Det rundade handfatet ramas in av en förvaringsmöbel med gott om plats för hela familjen. Handdukstorken sitter smart placerad vid snedtaket på en höjd som även de mindre kan nå utan problem.

Se mer från projektet

Barnvänligt badrum med mosaik
5 / 5

Ett badrum totalrenoverat, inredning bytt i ett annat. Tidsplanen hölls, fakturan stämde med offererat belopp. Arbetsytorna täcktes väl in och allt dammsögs efter varje arbetsdag. Trevliga och duktiga hantverkare som alla pratade svenska eller engelska. Jag fick bra råd kring kakelsättning och placering av inredning. Aningen stressigt i uppstart men allt blev rätt och finishen är mycket bra. En fuktskada uppdagades, dokumenterades och kommunicerades till besiktningsman utan extra kostnader. Jag är lite pedant och tycker inte om slarv, så att betala ett fast pris för ett mycket snyggt resultat passade mej. Jag vet nu att allt är riktigt gjort från grunden med fuktspärrar osv. Jag hade någon synpunkt på ett tilläggsarbete vid slutbesiktning och detta ordnades enligt mitt önskemål. Jag kan varmt rekommendera Dåderman.

Anna B

20 jan, 2018

5 / 5

Tog in offert för ombyggnad av litet badrum på Södermalm. Dåderman var absolut dyrast men de kändes seriösa och pålitliga. Arbetet flöt på utan konstigheter med Patrik som projektledare. Den bästa av recensioner är att mina grannar lovordat Dåderman hur de utfört arbetet. Tyst, rent och ordning o reda i trapphus, hiss och ute på trottoaren. Även info om t ex stänga av vatten har varit oklanderlig. En liten detalj är att de har namn och telefonnummer på sina big bags, så om någon har frågor vet de vart de ska vända sig. Mycket professionellt. Förutom detta är jag naturligtvis väldigt nöjd med mitt badrum!

Stefan G

12 Dec, 2017

5 / 5

Dåderman renoverade min lilla toalett och mitt duschrum, jag är supernöjd med resultatet! Skickliga hantverkare, arbetet blev klart tidigare än beräknat, de informerade föreningen tydligt under hela renoveringstiden, kommunikationen med projektledaren var kanon och de städade ordentligt efteråt. Framförallt blev det otroligt snyggt! Jag har redan tipsat en granne om Dåderman och kan verkligen rekommendera dem till alla!

Malin J

04 Nov, 2017

Täby – shoppingmecka med nära ut i naturen

Inredningsdetaljer till ditt nya badrum hittar du utan besvär i Täby kommun. Täby centrum hör ännu till ett av Sveriges största köpcenter och har ett utmärkt utbud av butiker som erbjuder textilier och dekorationsartiklar. Du som bor ute i Arninge har även där tillgång till ett gott utbud av butiker och service som just nu håller på att expandera.

Vare sig du gillar att spela vid Täby Galopp, tycker om att vandra i de vida skogarna, tar ett dopp i någon av sjöarna eller utnyttjar det rika utbudet av kultur och idrott som finns här så har Täby något att bjuda på för dig.

Täby växer kraftigt just nu som en del av att hela Stockholmsregionen expanderar. Täby kommun räknar med att hälsa tusentals nya täbybor välkomna de närmaste åren. De centrala delarna beräknas förtätas och bilda en ny stadskärna samtidigt som de stora grönområdena bevaras.

Nya badrum kommer säkerligen att behövas i såväl nya som existerande bostäder. Vi på Dåderman ser fram emot att få vara en del av den här expansionen. Passa på att beställa din badrumsrenovering från oss redan nu.

Fakta Täby

Täby kommun ligger strax norr om Stockholm och de södra och centrala delarna av kommunen tillhör tätorten Stockholm. I Täby är det både nära in till Stockholms stad och rakt ut i skärgården tack vare direkttillgång till Östersjön.Täby är en kommun i stark tillväxt.

Invånare: 69 121 (2016-09-30)
Yta: 66,03 km²
Politiskt styre: Täby styrs av en allians som består av M, L, C och KD sedan år 2014.
Officiell hemsida: http://taby.se

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss