Badrumsrenovering Täby

Vi är experter på att renovera badrum i Täby!

En badrumsrenovering är inget som görs i en handvändning. Dels måste du tänka igenom vilken stil du vill ha, hur stort utrymme som finns till förfogande och vilka funktioner du absolut vill få med. Somliga nöjer sig med en dusch och ett praktiskt tvättställ medan andra ser det som mer eller mindre livsnödvändigt med bastu eller bubbelbadkar. Oavsett vem du är så kan vi på Dåderman hjälpa dig att få det badrum i Täby som du drömmer om.

Täby är hemmaplan för oss då vi redan har utfört ett stort antal badrumsrenoveringar här. Totalt sett har vi byggt och renoverat hundratals badrum, så vi vet vad som fungerar i olika utrymmen. Det som alltid fungerar är hög kvalitet på både materialen och hantverket och det får du när du väljer oss.

Då Täby ligger nära Stockholm hör denna kommun till de platser där det just nu byggs och renoveras många badrum i Täby. Bostäder som har ett nytt och fräscht badrum stiger i värde om du skulle vara ute efter att sälja. Men självklart ska ditt nya badrum först och främst byggas för dig själv och ge dig en trivsam och praktisk plats i hemmet för att duscha, bada eller bara njuta.

Vänd dig till oss på Dåderman så berättar vi mer om hur vi kan ta fram ett badrum som är rätt för just dig. Nedan hittar du exempel på några badrumsrenoveringar som vi har gjort i Täby. Låt dig inspireras och hör sedan av dig till oss så sätter vi igång!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

Populära badrum i Täby

Brun mosaik med skimmer i Täby

Det här badrummet som vi byggde i Täby Kyrkby möts skimrande mosaik i chokladbruna toner och enkelt vitt kakel för att skapa ett sofistikerat och klassiskt badrum. Tack vare de naturliga tonerna i både kaklet, mosaiken och trähyllorna vid de dubbla tvättställen är detta badrum mycket enkelt att förändra karaktären hos med hjälp av textilier. Fräscha och lätta färgtoner under vår och sommar passar lika bra som en mörkare eller varmare ton under höst och vinter. Den stora spegeln ger en känsla av extra rymd i rummet och den kromade, kantigt formade handdukstorken är både snygg och praktisk. Väggnischen i duschen ger smart förvaring utan att behöva hänga upp en hylla och på mosaikbänken vid fönstret kan man både sitta och förvara badrumsartiklar.

Se mer från projektet

Snyggt badrum med brun mosaik i Täby
Lyxig badrumsrenovering i Täby med grön mosaik

Högteknologi med gröna accenter i Täby

Badkar med LED-ljus i nederkanten, infälld väggbelysning och stor regndusch. I detta exklusiva badrum kan man njuta fullt ut. Platsbyggda hyllor, skåp och möbler har anpassats helt efter kundens önskemål och skapar extra plats samtidigt som badrummet är mycket enkelt att städa. Lösningarna för belysningen är mer avancerade än vad ögat först avslöjar. Rörelsesensorer vid golvet tänder ett mjukt sken när man kliver in i badrummet och ljussättningen i rummet kan anpassas utifrån den stämning man önskar – från mysbelysning för kvällsbad till full styrka när man behöver se extra bra. Exklusivt badrumsporslin och armaturer ramar in helhetsintrycket och skapar ett badrum som kommer att skänka trivsel i många år framöver.

Se mer från projektet

Barnvänligt med hörnbadkar

Även enklare färgsättningar och material kan skapa ett trivsamt och barnvänligt badrum i Täby. Här skapar inbyggda hyllor och en bänk en praktiskt plats för barnföräldrar att ha full uppsikt över badkaret och tillgång till handdukar och schampo inom armlängds avstånd. Det rundade handfatet ramas in av en förvaringsmöbel med gott om plats för hela familjen. Handdukstorken sitter smart placerad vid snedtaket på en höjd som även de mindre kan nå utan problem.

Se mer från projektet

Barnvänligt badrum med mosaik i Täby
5 / 0

Vill ge beröm från min pappa med följande text: Anlitat Dåderman för badrum och basturenovering. Proffsigt från början till slut. Duktiga hantverkare och resultatet blev kanon. Bra dialog och kommunikation under byggets gång. Kan rekommenderas! //Bo Bengtsson

Fredrik S

12 sep, 2021

5 / 0

Vi anlitade Dåderman för renovering av badrummet, genomförandet var 100% proffsigt, Pavel som byggde badrummet verkade älska sitt jobb och ville att allt skulle bli perfekt, det blev det! Rekommenderas varmt!

Robert J

11 aug, 2021

5 / 0

Oerhört proffsiga. Vi var bortresta under renoveringen så det var jättabra att Dåderman ser till att allt är bestämt och klart redan innan renoveringen startar. Offertmöte, inredningsmöte och uppstartsmöte resulterade i en gemensam bild av vad som skulle göras och vi kände oss lugna under hela processen. Rekommenderar absolut att anlita Dåderman!

ELLEN P

25 jul, 2021

Täby – shoppingmecka med nära ut i naturen

Inredningsdetaljer till ditt nya badrum hittar du utan besvär i Täby kommun. Täby centrum hör ännu till ett av Sveriges största köpcenter och har ett utmärkt utbud av butiker som erbjuder textilier och dekorationsartiklar. Du som bor ute i Arninge har även där tillgång till ett gott utbud av butiker och service som just nu håller på att expandera.

Vare sig du gillar att spela vid Täby Galopp, tycker om att vandra i de vida skogarna, tar ett dopp i någon av sjöarna eller utnyttjar det rika utbudet av kultur och idrott som finns här så har Täby något att bjuda på för dig.

Täby växer kraftigt just nu som en del av att hela Stockholmsregionen expanderar. Täby kommun räknar med att hälsa tusentals nya täbybor välkomna de närmaste åren. De centrala delarna beräknas förtätas och bilda en ny stadskärna samtidigt som de stora grönområdena bevaras.

Nya badrum kommer säkerligen att behövas i såväl nya som existerande bostäder. Vi på Dåderman ser fram emot att få vara en del av den här expansionen. Passa på att beställa din badrumsrenovering från oss redan nu.

Fakta Täby

Täby kommun ligger strax norr om Stockholm och de södra och centrala delarna av kommunen tillhör tätorten Stockholm. I Täby är det både nära in till Stockholms stad och rakt ut i skärgården tack vare direkttillgång till Östersjön.Täby är en kommun i stark tillväxt.

Invånare: 69 121 (2016-09-30)
Yta: 66,03 km²
Politiskt styre: Täby styrs av en allians som består av M, L, C och KD sedan år 2014.
Officiell hemsida: http://taby.se

Här renoverar vi badrum

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss