Badrumsrenovering Täby

Rätt partner för din badrumsrenovering i Täby

En badrumsrenovering är inget som görs i en handvändning. Dels måste du tänka igenom vilken stil du vill ha, hur stort utrymme som finns till förfogande och vilka funktioner du absolut vill få med. Somliga nöjer sig med en dusch och ett praktiskt tvättställ medan andra ser det som mer eller mindre livsnödvändigt med bastu eller bubbelbadkar. Oavsett vem du är så kan vi på Dåderman hjälpa dig att få det badrum i Täby som du drömmer om.

Täby är hemmaplan för oss då vi redan har utfört ett stort antal badrumsrenoveringar här. Totalt sett har vi byggt och renoverat hundratals badrum, så vi vet vad som fungerar i olika utrymmen. Det som alltid fungerar är hög kvalitet på både materialen och hantverket och det får du när du väljer oss.

Då Täby ligger nära Stockholm hör denna kommun till de platser där det just nu byggs och renoveras mycket. Bostäder som har ett nytt och fräscht badrum stiger i värde om du skulle vara ute efter att sälja. Men självklart ska ditt nya badrum först och främst byggas för dig själv och ge dig en trivsam och praktisk plats i hemmet för att duscha, bada eller bara njuta.

Vänd dig till oss på Dåderman så berättar vi mer om hur vi kan ta fram ett badrum som är rätt för just dig. Nedan hittar du exempel på några badrumsrenoveringar som vi har gjort i Täby. Låt dig inspireras och hör sedan av dig till oss så sätter vi igång!

Begär offert för badrumsrenovering

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Populära badrum i Täby

Brun mosaik med skimmer

Det här badrummet som vi byggde i Täby Kyrkby möts skimrande mosaik i chokladbruna toner och enkelt vitt kakel för att skapa ett sofistikerat och klassiskt badrum. Tack vare de naturliga tonerna i både kaklet, mosaiken och trähyllorna vid de dubbla tvättställen är detta badrum mycket enkelt att förändra karaktären hos med hjälp av textilier. Fräscha och lätta färgtoner under vår och sommar passar lika bra som en mörkare eller varmare ton under höst och vinter. Den stora spegeln ger en känsla av extra rymd i rummet och den kromade, kantigt formade handdukstorken är både snygg och praktisk. Väggnischen i duschen ger smart förvaring utan att behöva hänga upp en hylla och på mosaikbänken vid fönstret kan man både sitta och förvara badrumsartiklar.

Se mer från projektet

Snyggt badrum med brun mosaik
Lyxigt badrum med grön mosaik

Högteknologi med gröna accenter

Badkar med LED-ljus i nederkanten, infälld väggbelysning och stor regndusch. I detta exklusiva badrum kan man njuta fullt ut. Platsbyggda hyllor, skåp och möbler har anpassats helt efter kundens önskemål och skapar extra plats samtidigt som badrummet är mycket enkelt att städa. Lösningarna för belysningen är mer avancerade än vad ögat först avslöjar. Rörelsesensorer vid golvet tänder ett mjukt sken när man kliver in i badrummet och ljussättningen i rummet kan anpassas utifrån den stämning man önskar – från mysbelysning för kvällsbad till full styrka när man behöver se extra bra. Exklusivt badrumsporslin och armaturer ramar in helhetsintrycket och skapar ett badrum som kommer att skänka trivsel i många år framöver.

Se mer från projektet

Barnvänligt med hörnbadkar

Även enklare färgsättningar och material kan skapa ett trivsamt och barnvänligt badrum. Här skapar inbyggda hyllor och en bänk en praktiskt plats för barnföräldrar att ha full uppsikt över badkaret och tillgång till handdukar och schampo inom armlängds avstånd. Det rundade handfatet ramas in av en förvaringsmöbel med gott om plats för hela familjen. Handdukstorken sitter smart placerad vid snedtaket på en höjd som även de mindre kan nå utan problem.

Se mer från projektet

Barnvänligt badrum med mosaik
5 / 5

Vi har helrenoverat vår tvättstuga på cirka 8 kvm och är verkligen helnöjda med resultatet. Proffsigt utförande och bemötande hela tiden. Rent och snyggt på arbetsplatsen och runt omkring och oerhört noggrann hantverkare. De var klara i tid och resultatet blev ännu bättre än vi hade hoppats på.

Svante U

15 Okt, 2017

4 / 5

Anlitade Dåderman för totalrenovering av badrum. Arbetet genomfördes snabbt och med hög kvalitet. Hantverkaren som gjorde merparten av arbetet var professionell, noggrann och höll rent och snyggt omkring sig. Projektledaren hörde snabbt av sig då det fanns frågor. Ibland skedde smärre missar i kommunikationen men ingenting allvarligt. Renoveringen avslutades snabbare än vad som överenskommits. Skulle anlita Dåderman igen i framtiden.

Ann L

04 Okt, 2017

5 / 5

Vi anlitade Dåderman för att bygga om och renovera vår tvättstuga på ca 6 kvm. Vi skulle få till den så att den inte bara fungerar som en tvättstuga utan även som en grovingång med dusch för våra smutsiga hundar. Var lite orolig för hur detta skulle fungera då man hört mycket om hantverkare. Allt flöt på mycket smidigt från planering till färdigställning. De vägra göra några utav de lösningar som vi tänkt oss då de sa att vi skulle ångra oss, vilket jag är helt övertygad om att vi hade. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi hade en mycket trevlig och pålitlig arbetare som utförde jobbet och gjorde det där lilla extra. Absolut inget slarv Mitt självklara val när nästa våtrum skall fixas är Dåderman utan tvekan.

Susanne Ö

29 Sep, 2017

Täby – shoppingmecka med nära ut i naturen

Inredningsdetaljer till ditt nya badrum hittar du utan besvär i Täby kommun. Täby centrum hör ännu till ett av Sveriges största köpcenter och har ett utmärkt utbud av butiker som erbjuder textilier och dekorationsartiklar. Du som bor ute i Arninge har även där tillgång till ett gott utbud av butiker och service som just nu håller på att expandera.

Vare sig du gillar att spela vid Täby Galopp, tycker om att vandra i de vida skogarna, tar ett dopp i någon av sjöarna eller utnyttjar det rika utbudet av kultur och idrott som finns här så har Täby något att bjuda på för dig.

Täby växer kraftigt just nu som en del av att hela Stockholmsregionen expanderar. Täby kommun räknar med att hälsa tusentals nya täbybor välkomna de närmaste åren. De centrala delarna beräknas förtätas och bilda en ny stadskärna samtidigt som de stora grönområdena bevaras.

Nya badrum kommer säkerligen att behövas i såväl nya som existerande bostäder. Vi på Dåderman ser fram emot att få vara en del av den här expansionen. Passa på att beställa din badrumsrenovering från oss redan nu.

Fakta Täby

Täby kommun ligger strax norr om Stockholm och de södra och centrala delarna av kommunen tillhör tätorten Stockholm. I Täby är det både nära in till Stockholms stad och rakt ut i skärgården tack vare direkttillgång till Östersjön.Täby är en kommun i stark tillväxt.

Invånare: 69 121 (2016-09-30)
Yta: 66,03 km²
Politiskt styre: Täby styrs av en allians som består av M, L, C och KD sedan år 2014.
Officiell hemsida: http://taby.se

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss