Badrumsrenovering Täby

Vi är experter på att renovera badrum i Täby!

En badrumsrenovering är inget som görs i en handvändning. Dels måste du tänka igenom vilken stil du vill ha, hur stort utrymme som finns till förfogande och vilka funktioner du absolut vill få med. Somliga nöjer sig med en dusch och ett praktiskt tvättställ medan andra ser det som mer eller mindre livsnödvändigt med bastu eller bubbelbadkar. Oavsett vem du är så kan vi på Dåderman hjälpa dig att få det badrum i Täby som du drömmer om.

Täby är hemmaplan för oss då vi redan har utfört ett stort antal badrumsrenoveringar här. Totalt sett har vi byggt och renoverat hundratals badrum, så vi vet vad som fungerar i olika utrymmen. Det som alltid fungerar är hög kvalitet på både materialen och hantverket och det får du när du väljer oss.

Då Täby ligger nära Stockholm hör denna kommun till de platser där det just nu byggs och renoveras mycket. Bostäder som har ett nytt och fräscht badrum stiger i värde om du skulle vara ute efter att sälja. Men självklart ska ditt nya badrum först och främst byggas för dig själv och ge dig en trivsam och praktisk plats i hemmet för att duscha, bada eller bara njuta.

Vänd dig till oss på Dåderman så berättar vi mer om hur vi kan ta fram ett badrum som är rätt för just dig. Nedan hittar du exempel på några badrumsrenoveringar som vi har gjort i Täby. Låt dig inspireras och hör sedan av dig till oss så sätter vi igång!

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 630 01 15 - Uppsala Tel: 018 10 01 87

Kontakta oss

Begär offert för badrumsrenovering

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Dåderman i syfte att kunna skapa offerter och eventuella kontrakt för våra tjänster och produkter samt för statistik- och analysändamål. Läs mer om hur Dåderman behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

Populära badrum i Täby

Brun mosaik med skimmer

Det här badrummet som vi byggde i Täby Kyrkby möts skimrande mosaik i chokladbruna toner och enkelt vitt kakel för att skapa ett sofistikerat och klassiskt badrum. Tack vare de naturliga tonerna i både kaklet, mosaiken och trähyllorna vid de dubbla tvättställen är detta badrum mycket enkelt att förändra karaktären hos med hjälp av textilier. Fräscha och lätta färgtoner under vår och sommar passar lika bra som en mörkare eller varmare ton under höst och vinter. Den stora spegeln ger en känsla av extra rymd i rummet och den kromade, kantigt formade handdukstorken är både snygg och praktisk. Väggnischen i duschen ger smart förvaring utan att behöva hänga upp en hylla och på mosaikbänken vid fönstret kan man både sitta och förvara badrumsartiklar.

Se mer från projektet

Snyggt badrum med brun mosaik
Lyxigt badrum med grön mosaik

Högteknologi med gröna accenter

Badkar med LED-ljus i nederkanten, infälld väggbelysning och stor regndusch. I detta exklusiva badrum kan man njuta fullt ut. Platsbyggda hyllor, skåp och möbler har anpassats helt efter kundens önskemål och skapar extra plats samtidigt som badrummet är mycket enkelt att städa. Lösningarna för belysningen är mer avancerade än vad ögat först avslöjar. Rörelsesensorer vid golvet tänder ett mjukt sken när man kliver in i badrummet och ljussättningen i rummet kan anpassas utifrån den stämning man önskar – från mysbelysning för kvällsbad till full styrka när man behöver se extra bra. Exklusivt badrumsporslin och armaturer ramar in helhetsintrycket och skapar ett badrum som kommer att skänka trivsel i många år framöver.

Se mer från projektet

Barnvänligt med hörnbadkar

Även enklare färgsättningar och material kan skapa ett trivsamt och barnvänligt badrum. Här skapar inbyggda hyllor och en bänk en praktiskt plats för barnföräldrar att ha full uppsikt över badkaret och tillgång till handdukar och schampo inom armlängds avstånd. Det rundade handfatet ramas in av en förvaringsmöbel med gott om plats för hela familjen. Handdukstorken sitter smart placerad vid snedtaket på en höjd som även de mindre kan nå utan problem.

Se mer från projektet

Barnvänligt badrum med mosaik
5 / 0

Totalrenovering av badrum. Bemötandet var kanon av alla hela vägen. Mycket bra att vi fick träffa en inredningsdesigner (kostnadsfritt) och få inredningsförslag.och se hur slutresultatet skulle bli. Allt arbete utfördes med högsta kvalitet. Vi är supernöjda med vårat nya badrum och vi rekommenderar varmt Dåderman Kök och Badrum!

Jörgen R

25 aug, 2019

5 / 0

Dåderman har renoverat två badrum/toaletter. De har visat mycket stor professionalitet som företag. Allt från införäljning, planering och utförande av arbetet. Planerad tidsplan hölls fullt ut. Samtliga hantverkare var Dådermans egen personal och de fanns alltid någon hantverkare på plats. Aldrig att arbetet stod stilla. Hantverkarna visade stort engagemang och kunnande. Gjordes inköp av inventarier hos företag Dåderman har konto hos, så ombesörjde Dåderman allt frakt, vilket var mycket smidigt. Varje dag, innan dagen var slut, städades det och soppor och spill togs bort. Vi är mycket nöjda över slutresultat och kan varmt rekommendera Dåderman!

Tomas S

14 aug, 2019

5 / 0

Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Särskilda plus: + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv. + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset. + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert. + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.). + Punktliga + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss. + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer. + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat). + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv. Minus: Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något). Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag.

Niklas A

16 okt, 2018

Täby – shoppingmecka med nära ut i naturen

Inredningsdetaljer till ditt nya badrum hittar du utan besvär i Täby kommun. Täby centrum hör ännu till ett av Sveriges största köpcenter och har ett utmärkt utbud av butiker som erbjuder textilier och dekorationsartiklar. Du som bor ute i Arninge har även där tillgång till ett gott utbud av butiker och service som just nu håller på att expandera.

Vare sig du gillar att spela vid Täby Galopp, tycker om att vandra i de vida skogarna, tar ett dopp i någon av sjöarna eller utnyttjar det rika utbudet av kultur och idrott som finns här så har Täby något att bjuda på för dig.

Täby växer kraftigt just nu som en del av att hela Stockholmsregionen expanderar. Täby kommun räknar med att hälsa tusentals nya täbybor välkomna de närmaste åren. De centrala delarna beräknas förtätas och bilda en ny stadskärna samtidigt som de stora grönområdena bevaras.

Nya badrum kommer säkerligen att behövas i såväl nya som existerande bostäder. Vi på Dåderman ser fram emot att få vara en del av den här expansionen. Passa på att beställa din badrumsrenovering från oss redan nu.

Fakta Täby

Täby kommun ligger strax norr om Stockholm och de södra och centrala delarna av kommunen tillhör tätorten Stockholm. I Täby är det både nära in till Stockholms stad och rakt ut i skärgården tack vare direkttillgång till Östersjön.Täby är en kommun i stark tillväxt.

Invånare: 69 121 (2016-09-30)
Yta: 66,03 km²
Politiskt styre: Täby styrs av en allians som består av M, L, C och KD sedan år 2014.
Officiell hemsida: http://taby.se

Planerar du för en renovering eller byggnation?

Begär offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss