På kartan kan ni se flera av våra jobbutförda sedan 2005. Kolla gärna om vi har gjort ett jobb i närheten av er.


Omdömen om Dåderman Bygg och Badrum AB från www.eniro.se och www.reco.se


Inger EgwiazdkiG

2017-05-04

Staffan R


Vi anlitade Dåderman Bygg och Badrum för en totalrenovering av vårt badrum och vi är väldigt nöjda med hur de utförde arbetet. Samme utmärkte snickare genomförde hela renoveringen skickligt, lyhört och noggrant och byggledaren fanns hela tiden tillgänglig. De höll tidplanen och såg till att byggsopor genast fraktades bort och att det var så städat som möjligt. Vi kan verkligen rekommendera Dåderman.


Inger EgwiazdkiG

2017-02-06

Sebastian R


Vi har precis avsultat en badrumsrenovering av ett litet badrum på 4 kvm. Vi var extrem nöjda när vi såg slutresultatet, till och med bättre än vad vi väntade oss. Arbetet var väldigt noggrant och skickligt gjort. Kommunikationen med projektledaren och byggaren har fungerat felfritt och de har varit lyhörda på vad vi haft för önskemål. Arbetet flöt på smidigt från start till slut. Vi är supernöjda och ger Dåderman våra varmaste rekommendationer!


Inger EgwiazdkiG

2016-12-12

Annika B


Efter att Dåderman renoverat vårat badrum så var det inget annat alternativ för att fixa vårt kök. Även om det var jobbigt att vara utan kök så gick renoveringen alldeles utmärkt. Så skönt att dom höll med elektriker och rörmokare så man slipper tänka på det. Köket blev precis som jag tänkt mig fast kanske till och med bättre. Dom fixade till lösningar som var både snygga och praktiska ända till dom små detaljerna, som t ex hur tröskeln skulle se ut. Ställde upp för att vänta på leverans av köket så man skulle slippa bära själv.


Inger EgwiazdkiG

2016-12-07

Carina Å


Dåderman Bygg & Badrum AB totalrenoverade vår källare (inklusive badrum) under ca 3 månaders tid i somras. Allt gick enligt tidsplan och hantverkarna var professionella och trevliga. Vi hade en tät dialog med vår projektledare under hela arbetets gång, vilket vi önskat i början av projektet. Vi är verkligen jättenöjda med Dåderman och skulle gärna rekommendera dem till alla som går i renoveringstankar. De gjorde så att vår renovering gick smärtfritt trots två småbarn i familjen :)


Inger EgwiazdkiG

2016-11-17

Inger E


Äntligen ett företag att lita på, allt har fungerat klanderfritt, vi är jättenöjda.


Joakim GgwiazdkiG

2016-04-12

Joakim G


Dåderman är de bästa hantverkare vi haft. Vi renoverade båda våra badrum och allting hanterades i princip perfekt från början till slut. Otroligt duktiga och noggranna där inga detaljer lämnas åt slumpen. De är relativt dyra men det är det absolut värt. Inga extra kostnader har uppstått och tidsplanen har hållits till punkt och pricka.


Karin Fjell HgwiazdkiG

2015-08-17

Julia


Vi valde Dådermans till vår badrums- och basturenovering vintern 2014 efter flera rekommendationer och är dundernöjda. Jättebra kommunikation, bra tips och råd, de var flexibla både när huset krånglade och när vi ville lägga till något, de höll tiden så bra det bara gick och var mycket tydliga både från början och under tiden med hur tidsplan och färdigställande såg ut, de städade noga efter sig, och allting är jättesnyggt och bra gjort. Vi har fortfarande inte hittat ett enda fel eller problem och om vi skulle göra det räknar jag med att det antingen är vårt eget fel eller att Dåderman fixar det.

Karin Fjell HgwiazdkiG

2015-05-20

Joakim N


Renovarade vårt badrum våren 2015. Bra bemötande hela vägen, ambitiösa hantverkare. Städade efter sig varje dag. Finns inget att klaga på. Rekommenderas.


 Anneli WgwiazdkiG

2015-04-29

Anneli W


Dåderman renoverade i höstas badrum, bastu och toalett i vår villa. Vi är jättenöjda både med processen och slutresultatet. Planeringen inför renoveringen flöt på bra, Dåderman var tydliga med vilka beslut som måste fattas när, och vilka pristillägg som kunde bli aktuella. De kom med förslag på förbättringar utifrån vår ursprungliga plan vilket vi uppskattade mycket. Renoveringen skötte de på ett utmärkt sätt, noggranna med att hålla rent rutn om kring sig, alltid trevliga och tillmötegående, jobbade på enligt plan och var klara på utsatt tid. Slutresultatet blev toppen! Vi skulle mer än gärna anlita Dåderman för liknande projekt i framtiden.

  

Karin Fjell HgwiazdkiG

2015-03-03

Karin Fjell H

Jättenöjda

Är jättenöjda (hallgolv och badrum) - skickliga och hårt arbetande hantverkare (tack Mario), mkt lyhörda, kom med flera förslag om förbättringar, mycket vänliga och tillmötesgående. Pris/pristillägg helt i enl. tidigare uppgörelse! Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Dåderman!

 
Karin Fjell HgwiazdkiG

2014-12-09

Ulf N

Badrumsrenovering - mycket nöjd

Dåderman totalrenoverade vårt badrum i våras. De höll avtalade tider och avtalat pris. Det var personal kontinuerligt på plats under hela byggtiden. De höll snyggt och rent runt arbetsplatsen. Kvaliteten i utfört arbete är i toppklass. Jag kan varmt rekommendera dem.

 Karin Fjell HgwiazdkiG

2014-11-26

Johnny E


Mycket duktiga hantverkare och väldigt trevligt bemötande ifrån alla. Deras mål är att göra alla kunder 100% nöjda och dom lever verkligen upp till det. Rekommenderas starkt //Johnny


 

men

gwiazdkiG

2014-06-13

Johan Wallin

Det är med glädje vi lämnar referens med absolut högsta betyg.

Såsom vi förstår var vårt badrum minst sagt av relativt komplex karaktär och ställde höga krav på hantverkskicklighet såvål som arbetsplanering.Dåderman genomförde hela projektet från ax till limpa med en ytterst god förståelse till våra krav och önskemål. Och i varje detalj utfördes arbetet i högsta klass.Det skapades också en mycket god anda och relation under arbetets genomföranden. Efter att haft olika erfarenheter så kan vi konstatera att detta var ett extraordinärt genomförande.


Du kan se Johans badrum i vårt galleri. Klicka här


men

gwiazdkiG

2013-09-27


Lars o Agneta Karlbom


Omdöme

Vi har fått vårt badrum renoverat av Dåderman kök och badrum.

Från första samtal till färdigt badrum har allt fungerat till 100%. Säljare: Idérik, kunnig och förtroendeingivande.

Offertpris: Inga extra kostnader utöver offert. Utförande: Mycket kunnig och trevlig personal.

Arbetsledning: Var på plats minst en gång per vecka. Tidsplan: Hölls till 100%. Hos oss tog arbetet 7 veckor. Besiktning: Mycket noggrann och väl utförd. Rekommenderas av oss till 100 %, 5 stjärnor av 5

Mvh Lars o Agneta Karlbom

Du kan se Lars badrum i vårt galleri. Klicka härmen

gwiazdkiG

2013-09-15

Emely

Professionellt företag!

Vi anlitade Dåderman till totalrenovering av vårt badrum. Vi är jätte nöjda med det arbete som Kristoffer gjorde som var professionellt från början till slut. Allt gick jätte smidigt och vi upplevde inte alls de farhågor som man sagt att en badrumsrenovering innebär. Dåderman är ett självklart val för oss när vi ska renovera vår tvättstuga och vi rekommenderar dem varmt.


 

 men

gwiazdkiG

2013-07-07

Gerd Söderlund


Andra gången jag anlitade Dåderman och jag är ännu mer nöjd än förra gången. Jag ser fram mot när ni ska renovera det andra badrummet. Superbra finish, tidplanen håller, trevliga hantverkare och bra koll från Sebastian och Robert. Det är städat och fint varje kväll man kommer hem så det märks knappt att det jobbas. Det var fuktskada men bortsett från torktiden blev det exakt den tid som var sagt. Hantverkare på plats hela tiden och inte spring mellan olika åtaganden.

Charlotte BgwiazdkiG

2013-03-27


Charlotte B


Två badrum

Alltigenom supernöjda. Resultatet otroligt bra. Christoffer hade även öga för vad sommar snyggt och kunde göra jättebra rekommendationer på lösningar. Arbetet klart i tid. Inga överraskningar på fakturan. Bra kontakt. Ypperlig förståelse för att man måste leva i byggstöket och underlättade detta genom nogran städning varje dag. Ger min allra bästa rekommendation

  

men

gwiazdkiG

2013-02-20


Andreas Linder


Vi stod inför en renovering av badrum, bastu och tvättstuga och innan vi valde levarantör kollade vi noga upp referenser. Dessa gav genomgående mycket goda omdömen kopplat till både personlig service, professionellt hantverk och kreativ dialog. Kan bara säga att de höga förväntningar som vi hade på Dåderman och Bygg överträffades med råge och att vi med glädje rekommenderar dig som är i färd med att renovera badrum, bastu eller tvättstuga.


 
 

womengwiazdkiG

2013-01-27


Miammi & Carl Johan


Nöjd, nöjd, nöjd, familjen här är nöjd!

EEfter nästan fyra månader med en omfattande renovering/ombyggnation - duschrum, badrum och tvättstuga står vi med tappade hakor. Hur är det möjligt att vara helt nöjd? Några frågetecken på vägen, lite språkförbistring då och då. Ernest och Wojtek som jobbade hos oss var fantastiskt duktiga. Kvalitet in i minsta detalj! Man blir glad varje dag man går in i badrum eller tvättstuga :)


 
women4starG

2013-01-03


Maja & Mikael


Rekomenderar varmt Dåderman bygg!

I våras bestämde jag och min sambo oss för att renovera vårat badrum. Vi blev rekomenderad av en kollega att vända oss till Dåderman bygg. Vi är jätte nöjda med deras arbetsinsats. Bra utfört arbete, noggranna att hålla tidsramarna och servicemindade med gott bemötande.

men

gwiazdkiG

2012-12-09


Johan P


Badrumsrenovering

Vi har precis avslutat en totalrenovering av en gästtoalett/tvättstuga. Vår dröm var ett gästbadrum att vara stolta över men som fortfarande fungerade som tvättstuga. Dessutom ville vi göra om planlösningen (flytta avlopp) och komplettera det lilla rummet med en duschlösning. En hel del kreativa lösningar skulle bli nödvändiga!Vi kontaktade Dåderman eftersom vi ville ha en leverantör som tog ett så stort ansvar som möjligt till ett fast pris. Samtliga av Dådermans personal vi varit i kontakt med har varit trevliga och serviceorienterade. De håller vad de lovar och de koordinerar sitt arbete bra. Arbetet stannar inte upp och behöver de hjälp verkar det bara vara ett samtal bort.Slutresultatet överträffade mina förväntningar! Hantverkarna är mycket skickliga och detaljarbetet är väldigt bra.För oss blir Dådermans förstahandsvalet vid nästa renovering och vi kan verkligen rekommendera dem.  

womengwiazdkiG

2012-12-03

Urlika EBra hantverk och service, tillmötesgående vad gäller frågor o önskemål


  

womengwiazdkiG

2012-04-12

Matarena


Vi var på SEMESTER!

Efter ett år av letande så hittade vi Dåderman! Vi kände förtroende för dom redan efter vår första möte.Vi berättade våra önskningar och gav dom nycklarna sen sa vi hej då! Vi hade kontakt under semestern för små frågor och kom tillbaka 22 dagar senare. Vips då var båda våra toaletter klara! Till och med våra grannar blev imponerade hur effektiva dom var. Det är ett företag jag kan verkligen rekommendera varmt!


 
men

gwiazdkiG

2012-03-30

Dag och Lotta - Öster


Badrumsrenovering

Supernöjda med allt, proffsiga hantverkare som utförde jobbet till vår fulla belåtenhet. Vi återkommer gärna om ett år med nästa badrumsprojekt. Vi kan varmt rekommendera Dådermann.


 
Charlotte BgwiazdkiG

2012-02-28

Peter S


Nytt badrum

Vi hade en vattenskada på vårt ena badrum och anlitade Dåderman. De skötte det hela mycket snyggt. Alltid i tid, alltid artiga och frågade om det var ok att jobba helg, etc. Inget tjafs utan verkligen ett trevligt bemötande. Alltid möjlighet till dialog och flexibilitet om man hade egna åsikter efter hand. Också noggranna att skydda andra rum, golv, etc. Rekommenderar Dåderman varmt!


 men

gwiazdkiG

2012-02-28

Mathias


Badrumsrenovering

Hade otroligt svårt att välja firma för att renovera våra två badrum. Dåderman fick jag tips av en kompis om. De var inte billigast, inte heller dyrast. Arbetet gick fortare än planerat och allting blev kanonbra. Dåderman har varit mycket proffsiga i kontakten hela tiden och vi är helnöjda! Det är kostsamt att renovera badrum och då vill man att det ska bli bra.


  

womengwiazdkiG

2012-02-14

Anna Säwe - Lindholm


Profesionella och kunniga

Jag renoverade mitt badrum och är supernöjd med resultatet! Lätt att kommunicera och de frågar om det mesta. Bra att alla detaljer stod med i kontraktet och de höll tiden perfekt! Tog endast 3 veckor med totalrenovering. De märks att de är kunniga yrkesmän.


  

womengwiazdkiG

2012-01-25

Annika Svenner

Fantastiskt badrum, noggrannt och trevligt!

Från första kontakten, mycket trevligt och professionellt bemötande. Vi helrenoverade ett badrum och de var hela tiden mkt tillmötesgående. Badrummet blev helt underbart, proffsigt och noggrannt utfört. Höll tidsplanen. Kan bara varmt rekommendera denna superfirma och kommer gärna anlita dem igen!

  

Henryk
gwiazdkiG
2011-11-13
Henrik
Badrumsrenovering
Mycket nöjda med både utförande och resultat. Kan med det varmaste rekommendera Dåderman för renovering. Trevliga, hjälpsamma, bra slutresultat. Håller vad de lovar. Har anlitat andra firmor förut, men de har inte varit i närheten av samma resultat. Att hantverkarna inte pratar flytande svenska är inget problem. Offerten var kanske lite rörig, men det tillkom inget extra när allt var klart. Så trots detta så kan jag ärligt ge en 5:a i betyg. Kommer anlita dem igen.
 


 

Anna Adolfsson
gwiazdkiG

2011-10-31

Anna Adolfsson

Badrumsrenovering

Dåderman renoverade vårt badrum och vi är otroligt nöjda med resultatet. De var otroligt tillmötesgående och flexibla och kunde hålla vår tidsplan utan problem. Badrummet blev väldigt snyggt, över förväntan! Inga diskussioner om tillkommande kostnader eller ändrade förutsättningar. Vi kände oss trygga genom hela processen, från offert till färdigt badrum, allt enligt vad vi kommit överens om. Dessutom var alla vi var i kontakt med otroligt trevliga och tillmötesgående.

  

womengwiazdkiG

2011-10-26

Maria Laxvik

Tvärt emot alla fördomar!

Här har vi hantverkarna som kommer i tid, städar efter sig varje dag och ringer tillbaka när man sökt dem, eller till och med söker dig innan du hinner söka dem.
De har renoverat båda våra badrum, kaklat, klinkrat, bytt rör, installerat vitvaror etc. Allt inom utsatt tid och till full belåtenhet!

 

 


men

gwiazdkiG

2011-09-17

Jonas och Karin

Ombyggnad av oinrett övre plan t. badrum, Tyresö

Yrkeskunnande, professionalitet, kvalitet, servicekänsla, punktlighet, tillgänglighet, tydlighet - Allt var utmärkt bra hos Dådermans,.Vi anlitade Dådermans för att bygga ett badrum i en oinredd del av husets övre plan med en hel del sneda mått, Arbetet blev mycket väl genomfört. Hantverkarna visade stor yrkesskicklighet, var punktliga, tillmötesgående, hade utmärkt ordning, städade efter sig och var därutöver mycket trevliga. Vid problem med språkförbistringar kunde Robert Dåderman nås när som helst. Vi fick mycket bra rådgivning. Arbetet blev punktligt utfört, fullständigt tydligt i ekonomiskt avseende och vid jämförelse med andra offerter som hade tagits in - inte dyrare.. Vi kan inte inte annat än att ge de absolut varmaste rekommendationerna - man kan inte bli annat än nöjd om man anlitar Dådermans.Mycket fint utfört underarbete och slutresultat

men

 

gwiazdkiG

2011-09-16

Bo

Hantverkare med servicekänsla

Vi anlitade Dåderman för renovering av badrum (helkakling, flytt av vattenledningar, m.m.). Det fungerade fantastiskt bra. De flesta hantverkarna talade polska men det var inget problem för man kunde alltid ringa Robert som talar svenska och kan översätta. En av få byggfirmor som har känsla för service och kundvänlighet. Badrummet blev perfekt och arbetet noga utfört. Prismässigt lite i övre prisspannet men å andra sidan inget tjafs med massa konstiga extrakostnader i efterhand.

 

 

 


women

gwiazdkiG

2011-09-04

Liselott Såmark

Dåderman - med hantverkare utöver det vanliga.

Att anlita Dåderman för att totalrenovera badrummet var det bästa val vi kunde göra. Läste om många fina omdömen och tillhör nu den skara med nöjda kunder som bara kan hålla med. De är otroligt proffsiga och måna om sina kunder och trevliga att ha att göra med. De har även en bra och fungerande logistik. Wieslaw som gjorde badrummet visade stor yrkesskicklighet . Han gav även tips och råd utifrån sin erfarenhet och vi blev fantastiskt nöjda. Ingenting lämnade han åt slumpen. Dådermans hantverkare kommer inte och går hur som helst som många andra hantverkare. De finns på plats och håller vad de lovar. Jag trodde att det skulle jobbigt att ha hantverkare hemma... men inte. De är t.o.m. noga med att dammsuga och städa efter sig och det blev aldrig några sopor efter rivningen som blev liggandes. Dessa togs bort direkt. Det var en fröjd att ha med Dådermans att göra och vår familj kan varmt rekommendera dem. Ni blir inte besvikna på resultatet!

 

 


men

 

gwiazdkiG

2011-08-31

Anders roslund

Ombyggnation av 2 nya badrum

Dåderman rev ut två nya badrum och satte in nytt kakel över det gamla samt installerade helt ny utrustning enligt ritning. Projektet var komplicerat och drog över tiden men detta var inte Dådremans fel. Utförandet och kvaliteten på arbetet var vi mycket nörjda med och vi rekommenderar gärna Dåderman som leverantör.


 


men

gwiazdkiG

2011-08-18

Ludvig Brismar

Imponerande badrumsrenovering :)

Mycket proffsigt skött renovering av badrum. Noggranna hantverkare med trevligt och tydligt bemötande. Snyggt och prydligt under bygget, alltid på plats. Inget lämnas ogjort. Mycket nöjd från offert till slutförande. Jag ger dem med nöje mina allra bästa rekommendationer.


women


gwiazdkiG

2011-08-07

Magdalena Sundström

Mycket proffsigt och snabbt jobbat

Badrumsrenoveringen tog kort tid och det blev ett mycket bra resultat. Man får väl det man betalar för...

men
gwiazdkiG

2011-08-04

Kenneth

Renovering och ombyggnation av 2 badrum

Ett helt igenom proffessionelt företag från offertstadie till färdig ombyggnad! Övre badrummet byggdes om där ytterliggare utrumme skapades för att ge plats åt ett större inbyggt massagebad och övrig yta totalrenoverades från golv till tak. Nedre badrum genomgick även det en totalrenovering.
Slutresultatet blev fantastiskt i bägge badrummen men det som kanske imponerade mest var det grundarbete som gjordes innan allt vackert kakel sattes, och all interiör kom på plats.
Vill passa på att tacka Tomek och hans arbetskamrater för ett superjobb! Håller helt med tidigare omdömen som nämner att personalen är trevlig.
Även efter att arbetet blivit klart så har Dådermanns försäkrat sig om att allt är till belåtenhet vilket kanske inte alla leverantörer är så måna om.
Jag kan bara starkt rekomendera alla som går i tankar att renovera sitt badrum att anlita Dådermanns.


 


men

 

gwiazdkiG

2011-07-21

Lars

Badrenovering Trångsund

Fick 2 badrum totalrenoverad av Dåderman. Båda badrum blev kanon. Personalen är mycket trevlig. Kommunikation på svenska, tyska och engelska funkade utmärkt. Vi är mycket nöjd och var grannar är svartsjuk.


 

 

men

 

gwiazdkiG

2011-07-11

Lars Nilsson

SOS operatör

Vi fick två badrum totalrenoverade med hjälp av Dåderman. Suveränt bra utfört arbete! Det överträffade våra förhoppningar om hur det skulle bli! Trevliga hantverkare, lätt att få kontakt med arbetsledningen. Inga problem alls. Vi har stolt visat våra grannar resultatet. Vi rekommenderar verkligen Dåderman om Ni tänker renovera badrum/kök.


 


richardgwiazdkiG

2011-07-08

Richard

Grymma

Utan tvekan den bästa hantverkaren jag har jobbat med någonsin. Proffsiga, trevliga människor, kvalite på arbetet, gör nästan inga fel och dom som kommer upp tar dom hand om omedelbart. Riktigt bra kommunikation både med teamet på plats samt management. Långt ifrån billigast i stan men man får det man betalar för och när det blir så här bra är det värt det. Det känns helt enkelt tryggt att jobba med dom, och när det gäller badrum och kök där det är mycket elektronik och vvs jobb är det värt mycket.

 men

gwiazdkiG


2011-05-16

Peter & Jessica

Köksrenovering

Då de gjorde om vårt badrum för 4 år sen med toppbetyg fick de förtroendet igen. Flytt av avlopp, ny el, rivning av vägg osv osv. Köket blev kanonfint! Hantverkaren gjorde ett fantastiskt jobb och jag hittade inte ett endaste fel, trots att jag letade. Höll tidsplanen och inga extra tillägg. Ett stort tack från oss!
women


gwiazdkiG

2011-05-05

Kerstin & Janne

Toppenjobb igen!

nu har Dådermans gjort vårt andra badrum, det första blev ju så bra att vi vill ha samma hantverkare, men det gick inte. Nu gjorde inte det någonting för det blev lika bra ändå. Firman rekomenderas! 

men


gwiazdkiG

2011-05-04

Peter

Badrumsrenovering Danderyd

Bra firma, Rekommenderas.
Bra kommunikation m hantverkare trots olika språk. Allt löste de. Proffsigt utförande av badrumsrenoveringar. Är nu vårt finaste rum. Ernest var klockren hantverkare, gjorde allt.
Drog över överenskommen tid men var förståeligt med tanke på resultatet och förarbetet med bilning m.m.
Rekommenderas varmt. Plus


 


men


gwiazdkiG

2011-04-15

JV

Mycket bra och problemfritt

Inför badrumsrenoveringen gjorde jag en reguljär uppphandling - valde slutligen sex firmor för detaljgranskning. Alla hade visat sig ha problem - bråk om förseningar, kvalitetsbrister etc. Alla utom Dådermans - som, i och för sig, var dyrast av alla. Jag pratade med ca 10 st av Dådermans kunder, och ALLA var mycket nöjda - omdömmen liknade de som man kan läsa här på sidan. När en tredje familj sade "kom och titta på våra badrum, vi är så stolta över de" - ja då var det klart. Vi valde Dådermans och ångrar inte det valet. Mycket nöjda, utmärkt kvalitè, problemfritt, glad och positiv stämning. Värt pengarna trots det högsta priset. Rekommenderas mycket varmt!

men


gwiazdkiG

2011-04-01

Håkan B

Badrumsrenovering i Täby

Vi valde Dåderman för renovering av badrum och separat toalett, och det har vi inte ångrat. Suveräna att samarbeta med och ett fantastiskt resultat.STORT Tack till Robert & Robert!