Om Dåderman

Det här är vi:wykres odstep

Dåderman har varit specialiserade på att renovera badrum och kök sedan år 2000 och vi renoverar ca 500 objekt per år. Totalt har vi hunnit med att renovera 4000 badrum och kök sedan starten. Vi renoverar badrum och kök i hela Stockholmsområdet. De flesta badrum vi renoverar är vanliga standardbadrum, men vi utför även avancerade renoveringar. Inget projekt är för svårt för oss. Vi gillar utmaningar! Just nu har vi 55 anställda i företaget. Om du anlitar oss kan du lita på att jobbet kommer att utföras av några av dessa. För att kunna garantera högsta kvalitet på alla våra jobb anlitar vi aldrig underentreprenörer. I företaget finns behöriga elektriker, vvs-montörer med Säker Vatten-behörighet och alla badrumsbyggare har Byggkeramikrådets BBV behörighet. På företaget finns 3 arbetsledare. Någon av dem kommer du att träffa i samband med startmötet av ditt projekt. De är flera gånger i veckan på alla objekt för att kontrollera kvaliteten och träffa beställarna. På varje objekt finns en person på plats minst 40 timmar i veckan. Vi har även chaufförer anställda, som hjälper till att hämta inredning och kakel. Anlitar du oss behöver du inte bekymra dig för hur du ska få hem tungt kakel och inredning. Det ordnar vi.

zegar odstep

Kvalitet är viktigt

Vårt mål är att utföra renoveringar av högsta kvalitet och vi tummar aldrig på kvaliteten vare sig vi renoverar det lilla enkla badrummet eller det stora lyxiga köket. Vårt mål är att en renovering ska gå så fort som möjligt utan att resultatet försämras förstås. I samband med varje renovering träffas arbetsledare och beställare och har en noggrann genomgång av vad som skall göras. En badrumsrenovering av ett enkelt badrum tar ca 2-3 veckor och ett avancerat badrum 4 veckor och uppåt. För alla projekt lämnas kvalitetsdokument för tätskikt och vvs-installationer samt egenkontroller för el och bygg. Det är viktigt att ha dessa dokument om det mot förmodan skulle inträffa någon skada. När badrummet eller köket är färdigt kontrolleras det utförda arbetet av Robert Dåderman. Robert Dåderman har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och har varit engagerad i över 3000 projekt sedan firman startade.

Nöjda kunderkund odstep

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda! Gå gärna ut på Eniros omdömessida www.eniro.se och läs omdömen om oss. Det finns mer än 180 omdömen där, som våra kunder har skrivit. Vill ni titta på fler omdömen, finns även www.reco.se På våra offerter har vi minst 10 st referenser man kan ringa. Referenserna är kunder hos vilka vi nyligen utfört någon renovering och de uppdateras löpande. Vill du ha ytterligare referenser är det bara att säga till. Vi har förmodligen renoverat ett badrum åt någon i närheten av där du bor. Vi försöker vara lite bättre på allt. Skulle vi någon gång vara sena ringer vi i god tid och säger det. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi försöker alltid att vara trevliga och tillmötesgående och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite, då vi vet att kommunikation är mycket viktigt.

kafle jant odstep 3Så här jobbar vi:

Vi gör allt för att inte skada något när vi renoverar och vi gör allt för att damma ner så lite som möjligt. Vi täcker in alla dörröppningar och möbler med täckplast, golv täcks med tjock mjölkpapp eller om det är nödvändigt med masonitskivor. Varje dag dammsugs arbetsplatsen och andra ytor där vi har dammat ner. Vi anpassar el, vatten och andra saker så att de följer de nyaste branschreglerna. Vi ser alltid till att det är ett ordentligt fall mot golvbrunnen. På väggarna monterar vi våtrumskivor i hela utrymmet. På alla väggar och golv monteras foliematta (foliematta är det allra senaste tätskiktet). På alla ytterhörn där det är kakel gerar vi kanterna 45 eller så monterar vi aluminiumlister. Du får naturligtvis själv välja det du tycker är snyggast. Om du vill får du vara med på alla beslut gällande fogfärger och andra viktiga saker. Vårt mål är att badrummet eller köket ska bli så snyggt och funktionsmässigt som möjligt. Ser vi under arbetets gång att det går att göra något bättre eller om en lösning kan bli snyggare så säger vi till. Det finns inga begränsningar på vad vi kan göra, för vi har några av Sveriges bästa plattsättare anställda hos oss. Vi monterar kakel, marmor, natursten, mosaik och klinker. Vill du ha väldigt stora plattor på golvet finns det inga gränser, men om plattorna är större än 15x15 cm i duschen måste vi montera en golvbrunn som ligger alldeles intill väggen - en så kallad väggnära golvbrunn. Då använder vi oftast en brunn av märket Unidrain. En väggnära golvbrunn är för övrigt en väldigt snygg och praktisk lösning, då man slipper stå på brunnen när man duschar. Vi försöker alltid göra så små fogar som möjligt. Vill ni ha riktigt små fogar, ska ni köpa laserskurna plattor och då brukar vi kunna göra 1mm fogar. 
I mediaplaza

Då och då hamnar våra badrum i inredningstidningar. Vi har bland annat varit med i PLAZA år 2005 se här. Du kan också se bilderna från det projektet på vår hemsida, bildgalleri nr 48, eller genom att följa länken här. Vi var med i Expressens inredningstidning nr 35, 2012 – tryck här för att komma till Leva och Bo. Badrummet kan ses i vårt bildgalleri nr 03 eller genom att trycka här. Har du ett projekt som kräver det lilla extra är vi de rätta att förverkliga dina drömmar och då kanske ditt badrum också hamnar på framsidan av någon inredningstidning.
lisc odstep

Miljö

Vi tycker att miljön är viktig. Därför är alla bilar i företaget miljöbilar och nästan alla går på biogas. Alla sopor och överblivet material sorteras noggrant innan det transporteras bort till återvinningsanläggningen.Samhällsansvar

SOS_Banner_Fadderföretag_250x120
För oss är det självklart att man delar med sig till de som har det sämre ställt.

Vi är fadderföretag till SOS Barnbyar och stödjer byggnationen av den nya barnbyn i Togo. Läs mer om projektet här: www.sos-barnbyar.se 


banner_partner_2015
Vi är även med och stödjer PLAN International för att flickor ska få ett bättre liv. Flickor i utvecklingsländer tillhör de mest utsatta grupperna i världen.