Här jobbar vi

Här hittar du mer information om de kommuner & stadsdelar vi arbetar i


Botkyrka

Botkyrka är långt ifrån lagom. Dåderman kan ordna ett badrum som sticker ut även i denna färgstarka kommun söder om Stockholm.


Bromma

Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet i natursköna och stadsnära Bromma så kan Dådermans hantverkare ge ditt hem ett lyft.


Danderyd

Sugen på ett nytt badrum? Våra certifierade och specialutvalda hantverkare klarar av avancerade inredningslösningar i din villa i vackra Danderyd.


Ekerö

Här i kulturens värld – trivsamma Ekerö vid Mälaren – har Dåderman hjälpt många husägare och lägenhetsinnehavare att leva badrumsdrömmen.


Enskede

Bor du i Enskede, söder om söder i Stockholm? Vill du snygga till badrummet i huset i denna stadsnära villastad? Kontakta oss så hjälper vi dig!


Haninge

20 minuter från Stockholm ligger vackra skärgårdskommunen Haninge. Vi snyggar till ditt hem – oavsett om du bor i en bostadsrätt i Handen eller en villa i Vendelsö.


Huddinge

Läkare, universitetslektorer, studenter – vi förverkligar badrumsdrömmar åt alla som bor i Huddinge, en spännande tillväxtkommun söder om Stockholm.


Järfälla

Järfälla är fullt av fantastiska naturupplevelser – inte minst sol och bad. Dåderman kan lyfta inomhusbadandet i villan också – vi fixar badrummet!


Kungsholmen

Dåderman renoverar på Kungsholmen, en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Vill du höja värdet på lägenheten? Välkommen att kontakta oss!


Lidingö

Bor du i en villa eller i ett småhus på natursköna Lidingö? Dådermans kompetenta renoverare hjälper dig att förverkliga din badrumsdröm.


Märsta

Lugnt och lantligt – och via Arlanda nära till stora världen. Bor du i Märsta så kan Dåderman hjälpa dig att lyfta hemmet till nya nivåer.


Nacka

Från Sickla till Saltsjöbaden – stadsnära Nacka är en ständigt växande kommun med massor av spännande renoveringsobjekt för Dåderman att ta tag i.


Norrtälje

Roslagens pärla är fullt av fantastiska renoveringsobjekt – hör av dig till oss om du vill ge villan eller lägenheten i Norrtälje ett lyft.


Sollentuna

Dåderman har genomfört hundratals renoveringar, bland annat i Sollentuna norr om Stockholm. Modern eller traditionell stil – vi behärskar det mesta.


Solna

Närheten till både storstadspulsen, fantastisk shopping och natursköna områden lockar många till Solna. Vi kan lyfta din inomhusmiljö och maxa trivseln.


Södermalm

På Södermalm finns bostäder i alla former – från små ettor till tjusiga våningar. Nyinflyttad hipster eller inbiten söderkis – vi hjälper dig med renoveringen.


Södertälje

Vill du renovera badrummet i den klassiska Kringelstaden? Dåderman har kunskapen och erfarenheten att ge ditt boende i Södertälje ett rejält lyft.


Tyresö

I trygga, trivsamma Tyresö finns allt inom räckhåll – natur, nöjen och kultur. Bor du i Tyresö och vill fräscha upp villan eller lägenheten? Hör av dig till oss!


Täby

Täby är mer än galopp – det är en växande kommun med mycket att erbjuda. Dåderman är den rätta partnern när du vill ha ett nytt badrum i Täby.


Vallentuna

En historisk och modern kommun med nära till både stadsliv och natur. Vi hjälper dig att förverkliga dina husdrömmar i Vallentuna.


Vasastan

Vasastan är en av Stockholms hetaste stadsdelar – med krogar som kan bli ditt andra vardagsrum. Vi fixar badrummet också och gör varje kvadratmeter värd sitt pris.


Värmdö

Värmdö förknippas med skärgård och sköna bad på vackra klippor. Med vår hjälp så kan du få en lika skön känsla i ditt nyrenoverade badrum.


Åkersberga

Närhet till både skärgård och storstad gör Åkersberga attraktivt. Vi kan hjälpa dig att trivas ännu bättre därhemma med hjälp av en badrumsrenovering.


Årsta

Årsta söder om Stockholm är ännu ett av våra arbetsområden. Låt våra erfarna och serviceinriktade renovera ge ditt hem i Årsta ett lyft.


Östermalm

Östermalm är kanske Stockholms mest attraktiva område. Vi kan höja värdet på ditt boende ytterligare genom att renovera badrummet i den stil du önskar.